vrijdag 29 januari 2021

Zwembad joure openingstijden

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Boek uw Hotel in Joure online. Reserveer online, laagste prijzen.


Bekijk de openingstijden van Swimfun, de tarieven, het adres en de route.

Swimfun is elke dag geopend voor recreatieve bezoekers. De meest volledige site met ruim 66. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.


Voor fitness en zwemles ben je bij Gymnasion Joure aan het juiste adres. Maak kennis met fitness en de Milon Cirkel met een Gratis Proeftraining! Bij aanhoudend warm weer (met erg hoge temperaturen in de zomer) passen wij de openingstijden aan wanneer wij geen reserveringen voor feestjes hebben. Bel gerust om teleurstellingen te voorkomen.


Van Oktober tot en met Maart zijn wij op de Maandag gesloten.

Kerstavond dinsdag december tot 18. Eerste Kerstdag woensdag december gesloten Tweede Kerstdag donderdag december gesloten Oudejaarsdag dinsdag december tot 14. Nieuwjaarsdag woensdag januari.


Een verrassend maakmuseum op een historisch industrieterreintje middenin Joure. Er staat een heerlijk kopje (eigen) koffie, thee of glas ranja voor je klaar. We bieden diverse lidmaatschappen aan om hier gebruik van te maken. Het bad is 1meter lang en meter diep en het heeft een temperatuur van ca.


Let op: bij regenval kan het voor komen dat de baan in verband met een gladde ondergrond voor uw veiligheid gesloten wordt. Openingstijden grofvuil Milieuterrein Joure. Houd hiervoor onze website of de Sportstad App in de gaten. Alle beschikbare appartementen! Dinsdag december is het zwembad gesloten vanaf 18.


Woensdag december gesloten i. Donderdag december geopend van 10. Zwembad Ny Sudersé geeft, voor zowel inspanning als ontspanning, zwemmers alle ruimte. In onze vestiging in Joure staat vestigingsleider Andries Heida al jaar voor je klaar.


Samen met zijn enthousiaste team runt hij de vestiging en zorgt hij ervoor dat jij en alle andere bouwers en klussers tevreden de winkel uitlopen. Voor de allerkleinsten is er het peutereilan kinderen boven jaar zijn hier niet toegestaan.

Op zoek naar de openingstijden van het zwembad bij De Polfermolen? Dit zijn de openingstijden van ons wedstrijdba recreatiebad en instructiebad. Tijdens de herfstvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden. Klik op onderstaande link voor het aangepaste zwemrooster en een.


Sportbedrijf Katwijk beheert sporthallen, gymzalen, multifunctioneel centrum Het Dorpshuis, schietsportaccommodatie Het Vizier en zwembad Aquamar. U kunt ook kiezen voor een bv SPORT abonnement. Dit abonnement is geldig voor zwembad Kalverdijkje, zwembad de Blauwe Golf en zwembad It Gryn. Wilt u de overeenkomst met bv SPORT, m. Vult u dan het opzegformulier in en stuur deze op naar betreffend zwembad. We hebben milieuterreinen in Balk, Lemmer en Joure.


Op deze terreinen kunt u als inwoner het afval brengen dat niet in de container hoort. Ondernemers kunnen hun afval niet brengen op het milieuterrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts