donderdag 14 januari 2021

Zwemparadijs aquafun

Alle Vakantieparken op een Rij. Zoek uw ideale Bungalowpark. Boek een Last Minute of vergelijk Bungalows. Kamers vrij in Aqua Fun Club. Het golfslagbad en het zwembad achter de rotsen, en de glijbanen zijn open.


Zwemparadijs aquafun

Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs AquaFun ! Zwemparadijs aquafun ardennen Aqua Mundo is de plek voor de fanatieke waterratten onder ons. Je kunt het hele jaar terecht bij het zwemparadijs voor een warme duik in het subtropisch zwembad. In België is het altijd zomer bij Sunparks, ongeacht het seizoen.


Tijdens je verblijf heb je onbeperkte toegang! Stort je van de top van een vulkaan in het golfslagba roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen het water in of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterrivier. Aquafun is op alle vakantieparken aanwezig. De allerkleinsten vermaken zich in het kinderbad. In de zomer is ook het buitenbad geopend.


AquaFun telt twee grote en tegelijkertijd supersnelle glijbanen. Voor liefhebbers van snelheid en sensatie zijn deze glijbanen de tofste plek van het zwemparadijs. Dankzij een lichteffect in één van de glijbanen lijkt het zelfs alsof je nóg harder gaat. Het grotten-thema van zwembad AquaFun wordt vervangen voor een nieuw thema.


Zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 1p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad.


Zwemparadijs aquafun

Leuke glijbanen, golfslagba whirlpool, kruidenbaden en stoomcabines, maar veel te klein waarvoor het bedoelt is. Geen ruimte om even ontspannen te kunnen zitten tussen het zwemmen door. Voor een subtropisch zwemparadijs is het ook nog eens ontzettend koud.


De kinderen vroegen al na uur of we alsjeblieft weer naar huis toe gingen. Hier beleeft de hele familie urenlang waterplezier. In het golfslagbad hebt u het gevoel in zee te zijn. Wedden dat u volgende keer langer wil blijven dan één dag? U vindt er wildwaterbanen, glijbanen, golfslagbaden, bubbelbaden en nog veel meer!


Om van het Polyfaser monoblok zwembad een echt persoonlijk zwemparadijs te maken kan uit vele opties gekozen worden. Een inlooptrap, een massage zitbank en een ingebouwde lamellenafdekking zijn slechts enkele voorbeelden. Tips voor vakantiepark met subtropisch zwemparadijs.


Voor uw vakantie hebben wij alle bungalowparken met een subtropisch zwemparadijs op een rij gezet. Tegenwoordig biedt zwemparadijs Acquafun volop waterpret voor iedereen – het bergpanorama krijgt u er gratis bij! Dobberend in het water bent u dichter dan ooit bij de Zuid-Tiroolse natuur: met het geluid van tjilpende vogels en een ruisende bergbeek op de achtergrond en het bergpanorama voor u. Aan de voet van een vulkaanhelling kun je hier heerlijk genieten. Er zijn diverse attracties zoals twee supersnelle glijbanen, een verwarmd buitenzwembad met daaromheen een ligweide. Deze baden beschikken over een aantal elementen, zoals sproeiers, glijbanen en andere extra’s.


Zwemparadijs aquafun

Dit maakt het zwemmer nóg leuker. Ook is er vaak een kinderzwembad te vinden bij een subtropisch zwemparadijs. Met de glijbanen en fonteintjes hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven in het zwemparadijs. Stroomversnellingsparcours Laat je drijven en geniet van de beweging van het water.


Hieronder lees je meer over de ligging, praktische informatie en verdere bijzonderheden. Dit zwemparadijs in Den Bosch biedt een subtropische zwemervaring voor het hele gezin. Het park valt met name op door de prachtige aankleding.


Je begeeft je als het ware in een soort vulkanisch landschap, waar diverse glijbanen en waterattracties op een natuurlijke manier in zijn verwerkt. Er is een coole Black Hole glijbaan, een golfslagba peuterbad voor de kleintjes en een wild water river die leuk is voor het hele gezin. Op het park zijn diverse kleine speeltuintjes en een indoor speelhal voor als het weer wat minder is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts