vrijdag 1 april 2016

Glijbaan 4 meter

Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390. Bekijk snel het grootste assortiment. De meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm.


Eenvoudig te monteren aan een platform middels twee spaanplaatschroeven 6. Om verkleuring te voorkomen wordt er aangeraden de glijbaan niet in de directe zon te plaatsen.

De glijbanen zijn eenvoudig te monteren door middel van schroeven. Op alle glijbanen zit een water aansluiting, hierdoor is het eenvoudig om een eigen water glijbaan te creëren. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.


Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Deze glijbaan van meter is geschikt voor een plateauhoogte op 1cm. De kunststof glijbaan Spiraal groen met een TÜV-certificaat(EN-71) heeft een uitstulping, waarmee de groene glijbaan makkelijk aan het platform gemonteerd kan worden, door middel van schroeven. De glijbaan bestaat glijdelen gemonteerd rond een centrale paal en onderling vastgeschroefd. Vind de beste selectie glijbaan meter fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glijbaan meter voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


De Riley M4B-Multi Speeltafel Foldy combineert de best verkochte tafelspelen in tafel.

Op deze tafel kan je grote en kleine spelletjes spelen. Zo vorm je binnen enkele seconden deze tafel om in een tafeltennistafel, voetbaltafel, airhockeytafel of pooltafel. Losse glijbaan S-line voor Platformhoogte 150cm Turquoise. Geschikt voor platform van meter hoog.


Metalen glijbaan van meter lang en meter hoog. Deze meter glijbaan is geschikt voor een platform op 120cm. Wow, daar staat een houten speeltoestel met glijbaan en schommel! Piraten speel glijbaan 12× meter – De piraten speel glijbaan is de “must have” op ieder piraten feest. Mooie rode aanbouwglijbaan van meter voor aan een speeltoestel of speelhuis.


Dit is een echte reuze glijbaan , want je glijdt vanaf meter hoog naar beneden. Met een snelle doorlooptijd ideaal voor grote evenementen. De glijhoogte begint op meter.


Glijbaan geschikt voor kleine kinderen. De trap heeft brede treden. De roestvrijstalen glijgoot eindigt onder een hoek zodat ouders en begeleiders de kinderen makkelijk kunnen helpen op het laatste glijstuk. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Beleef superveel waterplezier met deze Bestway Waterglijbaan XL met een lengte van wel 4.

Sluit de tuinslang aan op de glijbaan en de bovenkant van de glijbaan vult zich met water. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het einde van de glijbaan is nog.


Naast complete glijbanen zijn er ook aanbouwglijbanen. Een aanbouwglijbaan moet altijd bevestigd worden aan het platform van een speeltoestel. Je kunt daarmee water op het glijoppervlak sproeien, waardoor de glijbaan verandert in een waterglijbaan.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts