dinsdag 12 april 2016

Mollenvanger gezocht

Mollenvanger gezocht

Snel en doeltreffend van uw plaagdieren af. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Kijk snel en solliciteer nu! Wij leven in een vol en gezellig land.


Onze recreatie speelt een belangrijke rol. Wij zorgen in veel recreatiegebieden dat de mollenpopulatie beheersbaar is. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Ervaren mollenvanger - spoedservice soms kunnen we dezelfde dag bij u aan de slag en bent u gelijk van deze plaagdieren af.


Kan je het niet meer aanzien hoe deze mollen uw mooie aangelegde tuin vernielen. Mollenvanger Mollenvangers. Weet je niet direct hoe je mollen moet vangen en wil je tips om mollen te vangen? Doe dan beroep op een professionele mollenvanger. Zoek op deze pagina een mollenvanger in uw regio.


Mollenvanger gezocht

U kunt hierbij denken aan golfbanen, dijken, sportaccommodaties, industriële gebieden, boeren bedrijven, hoveniers of gewoon voor de particuliere tuin, bij mollenvanger Grietinus Hoeksema bent u aan het juiste adres. Het werkgebied van mollenvanger Grietinus Hoeksema is hoofdzakelijk de provincie Groningen en de kop van Drenthe. Contacteer ons vrijblijvend en denk er aan: voor een molletje groot of klein, moet u bij de mollenvanger.


Wij zijn actief in de Hoeksche Waar Goeree-Overflakkee en Zeeland e. Met de mollenvanger een plan gemaakt dat hij in gedeeltes klemmen kon zetten terwijl de paarden toch in het weiland konden blijven. Geweldige service, er wordt meegedacht met de klant, en we hoeven niet thuis te zijn tijdens de klemcontroles. Waar wij normaal zelf tot mollen per jaar vingen heeft deze man in dagen tijd ruim mollen. Paardensportvereniging De Oorsprong in Sint Nicolaasga is op zoek naar een mollenvanger.


De verenigingschrijft in haar nieuwsbrief van afgelopen week dat de grasmat door het blinde graafdier wordt vernield. Met spoed wordt iemand gezocht die de beestjes te snel af is. Vernielen mollen Uw perceel, weilan grasvel moestuin etc.


Wacht dan niet langer maar bel de mollenvanger voor het deskundig bestrijden van mollen. Een mollenvanger weet wat hem te doen staat. U hoeft niet meer beschaamd te zijn om bezoek in uw tuin te ontvangen omdat mensen moeten kijken op die vervelende molshopen die torenhoog uit uw grasperk steken. Daar zal de mollenvanger voor zorgen. Als mollenvanger inspecteer ik naar de mollenactiviteit op uw terrein.


Voor het vangen van een mol, maak ik gebruik van klemmen. Afhankelijk van het terrein en situatie bepaal ik welke klemmen het best voor jouw tuin worden gebruikt. De klemmen die we gebruiken zijn zeer krachtig en worden met de nodige ervaring geplaatst en fijn afgesteld. Daaraan herken je de echte mollenvanger.


Want dankzij die plag blijft de temperatuur in de gang constant en heeft de mol niks in de gaten. Vergeet je het, dan voelt dat beestje gelijk nattigheid en kiest een andere weg. Zelf heb ik het vak van mollenvanger jaar geleden geleerd van een andere specialist bij Abeos. Op een respectvolle manier wordt de overlast, veroorzaakt door mollen of konijnen bestreden. Ik vang mollen op alle soorten terreinen, van een klein gazon bij een particulier tot terreinen van enkele hectare groot.


Mollenvanger gezocht

Dit betekent een volledige opruiming van het terrein! Kunt u het ook niet langer aanzien dat uw fraaie groene zones worden ontsierd door mollengangen? Dan vindt u in EXIT MOL, mollenvanger s , uw ideale uitkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts