maandag 4 april 2016

Hth chloor sticks

Super-Angebote für Hth Sticks hier im Preisvergleich bei Preis. Chloortabletten van alle merken! Behandeling tegen bacteriën, virussen, fungicide en algen enkel voor privé zwembaden.


Hth chloor sticks

Zwembadchloor van HTH is van een goede kwaliteit. Meet altijd eerst de actuele chloor - en ph-waarde met een tester zodat je weet hoeveel chloor je moet toevoegen. De sticks bevatten actief chloor en zijn vrij van cyaanzuur.


Deze chloortabletten zijn van HTH , het voordeligste zwembad chloor merk. Dosering: stick per vierkante meter water in uw skimmer plaatsen. Daarom mag je deze chloor niet gebruiken in combinatie met andere chloorproducten. De cilindervormige chloor sticks van HTH hebben een uniek gepatenteerd plastic omhulsel. Hierdoor komt u niet rechtstreeks in contact met de chloor stick.


Hth chloor sticks

HTH chloor sticks zijn cilindervormige tabletten van 3grams. Deze sticks hebben een gepatenteerd uniek plastic omhulsel. Waardoor er continu een klein beetje chloor aan uw zwembadwater word toegevoegd. Dit unieke gepatenteerde omhulsel heeft twee bedoelingen, enerzijds komt u zo niet in contact met het chemische product, anderzijds voorkomt het dat de chloortablet zeer snel oplost.


Een stick zit in een film waardoor je het chloor niet hoeft aan te raken. HTH Sticks tabletten 5kg 3grams. Zorg altijd dat je eerst de actuele chloorwaarde van het water meet om te weten of chloortoevoeging nodig is. Het chloor is verpakt in sticks van 300gram. Ongestabiliseerd zwembadchloor van HTH.


Je plaatst ze doorgaans in een dispenser of skimmer. Het voordeel van langzaam oplossende chloortabletten is dat de tabletten over een langere periode gedoseerd chloor afgeeft. HTH 3grams chloorsticks. Met deze chloortabletten van HTH kunt u het zwemwater van uw zwemba spa of hottub desinfecteren. Anorchanisch ongestabiliseerd zwembad chloor langzaam oplosbaar.


Deze tabletten zijn ongestabiliseer waardoor deze effectief werken binnen een korte. Th Sticks van 3gram langwerkende chloor tabletten voor in een skimmer of drijver. Het middel cyaanzuur is de stabilisator, wat erg handig is om het chloor beter te laten hechten.


Hth chloor sticks

Wat is nu eigenlijk het voordeel van chloortabletten zonder stabilisator, en voor wie zijn deze nu geschikt? Maar wat ook zorgt voor over-stabilisatie. Die zijn goedkoper en zorgen nog steeds voor een goeie ontsmetting van het water.


Maar het gevaar op overstabilisatie bestaat, zoals eerder aangegeven. Ze stabiliseren het water waardoor je in principe minder chloor nodig hebt. De chloorsticks hebben een cilindervormige vorm. Vandaag besteld morgen in huis. Anorganische chloor is zeer effectieve chloor en bestrijdt snel en effectief vuil en bacteriën in het zwembad.


Organische chloor zal je ionisator namelijk doen roesten. HTH Mini zwembad starters kit. Je zwembad blijft dus beter en langer gedesinfecteerd. HTH sticks 3grams chloortabletten zwembad. HTH is een kwalitatief goed merk voor chloortabletten.


Zo weet je welke hoeveelheid chloor u toe dient te voegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts