maandag 4 april 2016

Houten prieel bouwpakket

Prieel: Scherpste prijs van NL! Op voorraa Bestel direct online. Ruim assortiment houten prieelen. Hoge kwaliteit en gratis geleverd.


Uw prieel wordt geleverd als bouwpakket met montagehandleiding en bevestigingsmateriaal.

Tegen meerprijs verzorgen onze ervaren monteurs de complete montage van uw prieel op locatie. Uiteraard zorgen we dan ook voor juiste verankering van het prieel of een fraaie vlonder. Houten prieel voor in de tuin kopen bij Onlinetuinhout. Zowel kant-en-klaar als in bouwpakket. Leverbaar uit eigen voorraad.


Betaal veilig en snel via iDEAL. Richt je prieel naar wens in met onze accessoires De priëlen van Praxis worden geleverd als bouwpakket , maar zijn eenvoudig op te bouwen. Met onze ankers staat je prieel stevig in de grond.

Zodoende is deze ook prima bestand tegen de harde wind en ben jij ervan verzekerd dat je lang plezier hebt aan je prieel. Wellicht heeft u een praktische doel voor ogen, bijvoorbeeld een prieel dat als carport dient. U vindt het in ons aanbod!


Heeft u interesse in een prieel maar heeft u vragen over een gewenste maatvoering? Neem contact met ons op middels ons contactformulier. Bovendien worden Dakshingles (Recht) en alle bevestigingsmateriaal meegeleverd bij dit model. Met dit houten prieel Tourist heeft u een mooie plek in de tuin om buiten te relaxen.


Ook kunt u uw tuinmeubelen buiten laten staan zonder dat deze nat worden bij regen. Met een houten prieel beschermt u uzelf bovendien tegen zonlicht. Wij leveren overkapping ca 4xmeter kreta van lariks douglas nu standaard met 20mdakleer snel bij u thuis. Dit mooie half open prieel wat ook wel een houten kapschuur genoemd mag worden is uitgevoerd in geimpregneerd vuren hout. Het zadeldak zorgt voor een romantische look.


Met een prieel van Fonteyn voorziet u uw tuin in een handomdraai van een gezellige hoek waar u tijdens warme zomerdagen heerlijk kunt wegdommelen in de koele schaduw. Door het open latwerk kunt u uw prieel aankleden met de meest prachtige bloemen en planten voor een romantische touch. Verankering en montage van een prieel.


U ontvangt uw houten prieel als bouwpakket.

Dit wordt gratis geleverd bij u thuis. Bij het bouwpakket zit een uitgebreide beschrijving met instructies over hoe u het prieel moet monteren. Bij ons kunt u houten priëlen kopen in vele maten en uitvoeringen. Een prieel is een houten overkapping in uw tuin. Er zijn priëlen verkrijgbaar in onbehandeld vurenhout, geïmpregneerd grenen en douglas hout.


In onze webwinkel zijn priëlen te koop in diverse afmetingen en modellen. Bestel uw prieel bouwpakket online van onze online houthandel. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Een houten prieel of terrasoverkapping kunnen we in vele uitvoeringen en afmetingen leveren. De houten hoekpaviljoenen of priëlen met wanden zijn uitermate geschikt om het ongebruikte hoekje in uw tuin helemaal op te halen. Ook al heeft iedereen verschillende wensen als het aankomt op de tuin, een prieel wordt bijna altijd gewaardeerd. Extra beschutting in de tuin kan verschillende uitwerkingen en toepassingen hebben. Hoe mooi de tuin ook is en hoe fijn het er ook vertoeven is, er is altijd ruimte voor verbetering.


Door de mooie uitstraling komt een prieel het beste tot zijn recht in het midden of achter in de tuin. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende modellen. Deze bouwpakketten bevatten alles wat u nodig heeft voor het prieel. U moet alleen zelf zorgen voor de ondervloer, dit kan (zoals hierboven ook vermeld) een betonnen vloerplaat zijn die u betegelt, of als het een model is met een (bijgeleverde) houten ondervloer, een aantal betonblokken om het prieeltje op te plaatsen.


In de online shop van QS Gartendeco staan priëlen die als bouwpakket aangeleverd worden inclusief bevestigingsmaterialen. U krijgt een gedetailleerde montage handleiding erbij, zodat u eenvoudig stap voor stap uw eigen prieel kunt opbouwen. Onder een prieel kunt u op elk moment van de dag genieten van uw tuin.


Als het in de zon te warm wordt, biedt het een verkoelende schaduw. Ook een klein zomers buitje is geen ramp als u fijn droog zit onder uw prieel. Daarom is het ideaal om een heerlijk rustig en beschut zithoekje in uw tuin te maken. Voor het complete houten bouwpakket bent u maar een prijs van €24exclusief btw kwijt. Doorgaans staat een houten prieel achter in de tuin.


Wilt u zelf een houten prieel maken van lariks douglas of Geïmpregneerd hout? Lees in ons stappenplan handige doe het zelf tips voor het bouwen van een houten tuinprieel met puntdak. Dit is een keuze die voor iedereen anders ligt daarom leg ik uit wat je kunt doen met een compleet kant en klaar bouwpakket en waar je op moet letten.


De ondervloer bij een prieel bouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts