woensdag 27 april 2016

Betonnen afsluiting

Betonnen afsluiting : uitvoeringen en prijzen. Ze zijn stevig, bieden veel privacy en vragen nauwelijks onderhoud. Soorten betonnen afsluitingen Van de vele soorten tuinafsluitingen die er bestaan waren betonnen afsluitingen toch één van de populairste vroeger.


Vanwege de vele voordelen wordt er nog steeds veel gekozen voor deze afsluiting , al kiezen mensen nu liever voor een combinatie met hout. Hoewel betonnen afsluitingen vaak geassocieerd worden met een koele of industriële uitstraling, is deze vergelijking niet altijd terecht. Tegenwoordig zijn er heel wat mogelijkheden, waardoor deze afsluiting er zelfs zeer decoratief kan uitzien.

In dit artikel ontdek je meer over de mogelijkheden, prijzen en plaatsing van. De meeste mensen denken dat een betonnen tuinafsluiting omwille van de stevigheid enkel om veiligheidsredenen gebruikt wordt maar niets is minder waar. Er zijn nog veel andere goede redenen om voor een betonnen omheining in de tuin te opteren. De voordelen van een betonnen afsluiting op een rij. Wanneer je kiest voor een betonnen afsluiting dan kies je voor duurzaamheid tegen een aantrekkelijke prijs.


Een tuinafsluiting van beton gaat namelijk sowieso vijftig jaar mee. Zeker als je kiest voor BAJ beton. Het is ook mogelijk om beton met hout te combineren.


Het gaat dan vaak om een afsluiting met een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige gron en betonnen palen met gleuven.

Tussen deze betonnen palen worden dan tuinschermen uit hout geplaatst. Je kan er ook voor kiezen om de onderste plaat en de palen van de afsluiting in beton te zetten en de rest van de omheining in hout af te werken. Zo bekom je een stevige afsluiting met toch een natuurlijke look.


Aangezien de afsluiting onderaan uit beton is gemaakt, moet je geen schrik hebben voor rot op die plek. Anderzijds biedt een houten afsluiting een rustgevende, veel natuurlijkere en mindere strakke uitstraling. Dat heb je dan weer niet bij een betonnen afsluiting , die een meer industriële look beoogt.


De platen zijn in beton, maar ze zien er wel uit als houten platen. Bekijk hier de technische gegevens van onze betonplaten voor afsluitingen. Neem een kijkje in de galerij of download de Technische Fiches. Indien vragen, aarzel zeker niet contact op te nemen!


Vraag naar ons verdeelpunt in uw buurt. Een afsluiting die opgebouwd is met betonnen platen en palen vergt weinig tot geen onderhoud. Dergelijke omheiningen gaan makkelijk jaar mee zonder enig onderhoud. Zo blijft je afsluiting er als nieuw uitzien.


Wanneer je voor een betonnen afsluiting kiest is het onnodig te zeggen dat je kiest voor stevigheid. Wist je ook dat er niet enkel de klassieke effen grijze betonplaten bestaan zoals we die allemaal wel kennen? Voor een betonnen afsluiting wordt steeds gebruikt gemaakt van paalhouders.


Deze moeten goed verankerd zitten in de gron zodat ze een stevige basis vormen voor de rest van de afsluiting.

De afstand tussen deze houders hangt af van de lengte van je betonplaten of van de materie die je tussen de paalhouders wenst te plaatsen. Bovendien zijn betonnen afsluitingen tegenwoordig in verschillende vormen en kleuren beschikbaar, dus er is heel wat keuze. Deze zijn heel mooi en geven iets extra aan uw betonnen afsluiting. Wenst u zelf uw afsluiting , hekwerk, omheining, draadafsluiting of schutting te plaatsen dan kunt u al het nodige materiaal bij ons online kopen.


Zowel het leveren als afhalen van al het nodige materiaal voor uw afsluitingen zoals tuinafsluiting, draadafsluiting, omheining of schutting kan bij ons. Boven de betonnen plaat van of 40cm kan gelast of gevlochten vlechtwerk geplaatst worden in groene zwarte of antraciete uitvoering. De ideale oplossing waar stevigheid en elegantie samengaan. Het vlechtwerk kan ook vervangen worden door panelen.


Diverse hoogtes zijn mogelijk. Hout en beton zijn hier de populairste materialen. Een betonnen afsluiting is erg sterk en tegenwoordig beschikbaar in verschillende vormen en kleuren.


Zo kan je kiezen voor betonnen schermen met structuur of een betonafsluiting die gecombineerd is met hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts