woensdag 6 april 2016

Bankirai reinigen

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Bankirai schoonmaken Bankirai schoonmaken kan een vervelende en tijdrovende klus zijn als je niet precies weet wat de mogelijkheden zijn voor het schoonmaken en behandelen. Door de juiste behandeling bekom je opnieuw de juiste kleur. Lees hier hoe je een terras in bankirai een correct onderhoud geeft.


Onderhoud bankirai : De voorbereidingen.

Start met het houten terras te reinigen met. Wil je een houten tuinpad in of terras in bankirai reinigen ? Doordat een houten vlonder het hele jaar door buiten ligt, kan deze eens in de zoveel tijd wel een schoonmaakbeurt gebruiken. In de meeste gevallen zal jouw houten vlonder voornamelijk last krijgen van de welbekende ‘groene aanslag’. Dit gebeurt bij zowel de gladde vlonders als de bankirai met groef.


Je houten vlonder schoonmaken kan op verschillende wijzen en met verschillende producten. Bankirai had ik gekocht voor het gebruiksgemak, dus inwrijven met allerhande spullen deed ik niet. Gewoon gevezen in balken (zonder voor te boren natuurlijk ! ;)) en laat maar regenen.

Zelfde bankirai ligt bij een vriend van mij, wordt jaarlijks met de hogedrukreiniger afgespoten en zero splinters. Een houten terras kan erg glad worden door mossen, algen en ander vuil. Om de mooie, warme uitstraling van een terras uit hout te behouden zal een regelmatige reinigingsbeurt nodig zijn.


Met hoge druk reiniger kan teak, meranti en bankirai worden schoongespoten. Na grondige reiniging met hoge druk reiniger heb ik die olie niet meer erop gedaan, nu is de bank mooi grijs geworden. De Borstelman reinigt uw terras, oprit of stoep zonder deze te beschadigen én zonder gebruik van chemicaliën. Schoon, Velig en Duurzaam. Met onderstaande supertips heeft u geen last meer van een gladde vlonder.


Zeker voor ouderen zeer gevaarlijk. Onze tips voor het reinigen van uw vlonder werken bovendien zowel bij hardhout, naaldhout en composiet vlonderplanken. Tips voor uw houten vlonder schoonmaken. De supertips voor het reinigen van uw houten vlonder: 1. Laat uw houten terras reinigen door ons!


Alle mos, groen en vergrijzing, kunnen wij stofvrij wegschuren, ook in de voegen en randen van anti-slip planken! De producten waar wij al jaren naar alle tevredenheid mee werken en waarvan wij de kwaliteit dus aan u kunnen garanderen, stellen wij ook beschikbaar aan u. Zodat u Bankirai reinigen in het begin ook zelf kunt doen. Bij het eerste vertoon van vergrijzing of groene aanslag hoeft u natuurlijk niet direct gebruik te maken van onze diensten.

Klik dan hier voor meer informatie. Het schoonmaken van een Bankirai vlonder kun je het beste doen door deze regelmatig te reinigen met een bezem. Veeg zan ander vuil en en losse bladeren zo veel mogelijk van het terras. A lle mos, groen en vergrijzing wordt stofvrij weggeschuur ook in de voegen en randen van anti-slip planken ! Hallo Freunde des gepflegten Haushalts.


Im folgenden Video zeigen wir euch, wie ihr eure Terrasse sommerfit bekommt. Für weitere Haushaltstipps abonniert. Bankirai is een tropische houtsoort met een duurzaamheidsklasse van 2. Dit is dus qua duurzaamheid juist onder afzelia. Dus om te voorkomen dat het hout rot moet je niet behandelen.


Als het is om esthetische redenen kun je dit wel doen. Dit dan best met een product dat niet schadelijk is voor de dieren. Is het terras in je tuin van bankirai -hout? Dan heb je zeker al gemerkt dat die er na een fikse regenbui zeer nat, zeer groen en zeer glad bij ligt.


Levensgevaarlijk glad zelfs, nog gladder dan ijs. Indien dat het geval is, wordt het hoog tijd om jouw terras van bankirai te reinigen. Want een ongeluk is zo gauw gebeurd. Wij hebben een bankirai terras en door de winter heen is die steeds groener geworden en dus willen we hem schoonmaken. Wie kan me ervaringen vertellen over het schoonmaken van zo'n terras en wat voor spullen (liefst iets met snoer dat hard voor je werkt?) je hiervoor moet gebruiken.


Maar we weten er niet veel van. Terrazza MC helpt u graag met het onderhoud en reinigen van uw bankirai terras. Vermijd permanente beschadiging door de hogedrukreiniger! Mail ons enkele fotos en relevante informatie door én het aantal m² en wij bezorgen U per kerende een offerte op maat ! Wij onderhouden terrassen in heel België !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts