donderdag 13 april 2017

Tuinhuis piramidedak

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. U krijgt direct een bevestiging. De Buizerd is een tuinhuis met piramidedak en luifel. Voorzien van dubbele deur en vaste ramen.


Optioneel uit te breiden met houten vloer en zinken goten.

Een tuinhuis piramidedak geeft uw tuin een luxueuze uitstraling. Een piramidedak is een dak waarbij u uit alle hoeken het dak blijft zien. De daken zijn net piramides uit Egypte vandaar de naam. Productomschrijving Blokhut Asmund Piramidedak.


De Blokhut Asmund Piramidedak met piramidedak heeft een luxe en degelijke uitstraling. Als uw woning ook een piramidedak heeft staat dit type blokhut er het mooiste bij. De blokhut heeft een houtdikte van 28mm.

Deze blokhut met piramidedak is geschikt als opbergruimte of zitgedeelte. U dient zelf zorg te dragen voor een goede verankering van uw houten tuinhuis , blokhut of berging. Niet alleen aan de buitenkant voegt een piramide dak uitstraling toe aan uw tuinhuis , ook binnenin heeft het zijn voordelen.


Tuinhuisjes, blokhutten etc. Bekijk ook de montagevideo om een indruk te krijgen van het plaatsen en uiteraard het eindresultaat van het. Plafond is bereikbaar via tuinhuis. Inclusief montage en fundering! Piramidedak Blokhutten is een prachtige categorie onder de Blokhutten en deze collectie is zeer uitgebreid bij ons.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Zoek naar tuin huis op de nieuwe KensaQ. Alle tuinhuisjes vind je op beslist.


Meerprijs aluminium luchtrooster (incl. frezen van gat) Bekijk product. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Metalen afdekkap met koperen bol 4-kant.

Een blokhut met piramidedak heeft een authentieke uitstraling en zijn doorgaans exclusiever en luxer dan andere daktypes. Geen tuinhuis naar uw smaak gezien? Klik op de productomschrijving voor uitgebreide informatie. Informeer naar onze maatwerkmogelijkheden.


Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief 18mdakshingles, type recht in de kleur zwart. Ook heeft het voordakje van deze blokhut Ingrid een mooie aftimmering. Interesse in een Tuindeco blokhut piramidedak ? Wij van Blokhutspecialist helpen u graag met een Tuindeco blokhut piramidedak op maat. Het piramidedak wordt ook wel puntdak genoemd. Het aantal dakvlakken van het piramidedak hangt af van het aantal hoeken waaruit het houten tuinhuis bestaat.


De dakvlakken worden individueel afgewerkt en aan elkaar gelast. Aan de binnenkant van het tuinhuis is het piramidedak voorzien van een mooie houten sierknop. Het dak past perfect door de veer en groef.


De metalen afdekking is gemaakt van hoogwaardige staalplaten met een dikte van mm. De afdekking is geheel aan elkaar gelast om lekkage te voorkomen. Ook met landelijke en authentieke tuinen is deze blokhut piramidedak goed te combineren.


Dakafwerking met Iko-dakshingles. Richtprijs zoals afgebeeld € 1. Op ongeveer m² heeft u genoeg ruimte om van dit vierkante tuinhuis een prachtig buitenverblijf te maken. Wilt u een gastenverblijf, een kantoor, een hobbykamer of een eetkamer midden in de tuin? De mogelijkheden zijn eindeloos.


Met de 3D-configurator kunt u dit tuinhuis naar uw wensen aanpassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts