maandag 24 april 2017

Grastrimmer benzine

Zoek naar benzine grastrimmer. Specialistisch advies nodig? Je vindt de geschikte grastrimmer voor je klus bij Praxis. Vind hier de scherpste deals! Welke grastrimmer past bij jou?


Grastrimmer benzine

Naast bosmaaiers heeft Praxis ook een groot assortiment elektrische, benzine en accu grastrimmers. Om je perfecte grastrimmer te vinden, is het belangrijk om te weten welke klus je wil klaren. De grastrimmer ligt comfortabel in de hand en heeft een gemakkelijke bediening. Daarbij is de grastrimmer erg licht dus het werk zal je niet uitputten. Voor meer informatie kun je gerust langs komen in een van onze vestigingen.


Als je nog vragen hebt dan kan je die stellen aan onze deskundige medewerkers. Deze zijn echter wel duurder in aanschaf én onderhoud. Ze maken wel redelijk veel lawaai, en u moet een voorraad brandstof in huis hebben. Benzine - grastrimmers kenmerken zich door een grote bewegingsvrijheid en zijn erg krachtig. Ze zijn handig voor tuinen waar een stroomvoorziening niet direct voorhanden is.


Ook als je geen zin hebt in geworstel met verlengsnoeren is een benzine kantenmaaier een goede keuze. Benzine grastrimmers voor het maaien van kleinere gazons en het trimmen van graskanten. Bij gebruik van grastrimmers of bosmaaiers op benzine kun je tevens gehoorbescherming gebruiken.


Wanneer de grastrimmer onderhoud nodig heeft, bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe nylondraa haal dan altijd eerst de stekker uit het stopcontact of verwijder de accu. Op deze manier kan de grastrimmer nooit onbedoeld aanslaan. Bij GAMMA kan je een grastrimmer kopen die werkt op netspanning, accu of benzine.


De voordelen van een grastrimmer op benzine. Ieder model van deze grastrimmers heeft zijn eigen voor- en nadelen. Er is dan ook niet direct antwoord te geven op de vraag wat de beste grastrimmers voor jou zijn.


Voordelig inkopen doen voor je onderneming én goedkoper tanken in jouw regio! Deze trimmers zijn niet afhankelijk van elektriciteit en hoeven ook niet opgeladen te worden. De trimmers zijn eenvoudig te starten en springen zuinig met de benzine om. Een nadeel van een grastrimmer op benzine is dat deze meer onderhoud nodig heeft dan een. De beste grastrimmers voor de tuin.


Ons aanbod bestaat uitsluitend uit de beste grastrimmers op netstroom of met een accu. Zo jaag je de buren niet weg met het geluid wanneer je met je grastrimmer de tuin in gaat. Onze elektrische grastrimmers zijn perfect om al het gras in je tuin op de perfecte lengte te houden. De McCulloch benzine grastrimmer TCS is een onmisbaar stuk gereedschap wanneer u hoog gras en lichte onderbegroeiing wilt maaien. Met de trimspoel maai je gemakkelijk in ruime banen een pad voor u uit.


De telescopische steel maakt het bovendien mogelijk om de lengte aan te passen naar de grootte van de gebruiker. Het laatste nieuws in je mailbox? Grastrimmers en Bosmaaiers voor nauwkeurig gazononderhoud I Einhell. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 4 anders 95.


Grastrimmer benzine

De STIHL FS benzinetrimmer is een licht en ergonomisch instapmodel met de ideale uitrusting. De capaciteit van de motor is kW. De werking van grastrimmers , kantenmaaiers en bosmaaiers is redelijk gelijkaardig: de motor drijft via een as een snel roterend werktuig aan. Dit werktuig kan gras en dichte, weerbarstige struiken en struikgewas maaien.


De verschillen tussen deze machines liggen voornamelijk in hun kracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts