vrijdag 7 april 2017

Multikids schommel

Multikids schommel

We have the latest trends. Uw droom schommel voor een top prijs - Meer dan 260. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Hij wordt geleverd met extra luxe kwaliteits opghangtouwen.


De touwen sets zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. TOP buitenspeelgoed = specialist in schommels en schommelzitjes. Multi kids schommel kopen? Het maakt niet uit of de kinderen staan, zitten of liggen op de schommel , het kan allemaal!


Deze schommelmat staat gerant voor vele uren buitenspeelplezier. Zeer hoge kwaliteit (made in Germany) en veilig door de vier ophangpunten en het stabiele en stevige net en met de hoogste kwaliteitskeuringen (EN7 Tv, GS). Even relaxen, plezier hebben, slapen of gewoon lekker schommelen. De extra lengte zorgt ook voor meer comfort bij een volwassene. Leuk alternatief op de normale schommel , deze multi kids schommel in het blauw.


Multikids schommel

Het frame is van aluminium met bevestigingsogen. De witte touwen zijn verstelbaar tot meter. Het doek is waterproof polyester blauw. Maximaal draagvermogen: kg.


Een vrijstaande schommel staat op eigen benen. Get inspired with our Kids product range. Kies uit producten vanaf € 195. Kinderen houden ervan om samen met elkaar buiten te schommelen. Uniek is deze ergonomische super kinderschommel!


Multikids schommel

De schommel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. We leveren diverse soorten schommelmatten en nestschommels. De eerste schommel waar kinderen met zijn allen tegelijk op kunnen spelen. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een schommel waar kinderen met zijn allen tegelijk op kunnen spelen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Geschikt voor binnen en buiten en makkelijk af te nemen. Deze multi kids schommel is de eerste schommel waarbij meerdere kinderen tegelijk gebruik van kunnen maken.


Niet geschikt voor volwassenen! Het is een schommel met meer banen voor een nóg dichtere oppervlakte. Je hoeft niet per se een nieuw of ander schommelframe aan te schaffen om de schommel te kunnen gebruiken. Wél is het zo dat in combinatie met de Marathon schommelhaak, je de beste combinatie hebt voor jarenlang schommelplezier.


Tevens beschikt deze nestschommel over ophangtouwen van zeer hoge kwaliteit met luxe hoogte instellers. Bekijk hier kinderspeeltoestellen voor o. Profiteer van goedkope outlet aanbiedingen. Langer genieten van je schommel ? Kies dan voor een meegroeischommel, waarbij je het zitje aan kunt passen aan de leeftijd van je kind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts