donderdag 13 april 2017

Planten binnen

Online bestellen = razendsnel in huis! Gratis bezorging vanaf €50! Kies je bezorgdatum, ook op zaterdag. Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.


Haal groen binnen met kamerplanten.

Met kamerplanten geef je niet alleen je eigen sfeer aan je interieur of werkplek, maar haal je ook buiten een beetje binnen. Wist je dat een groot aantal planten luchtzuiverende kwaliteiten hebben? Ideaal voor je huiskamer of werkplek. Diverse planten voor in huis kopen. Maak eenvoudig je keuze uit groene, bloeiende en makkelijke binnenplanten.


Bij 123planten tref je een ruim assortiment grote. In ons assortiment vind je alle populaire en bijzondere plantensoorten voor binnen. Vers van de kweker en gemakkelijk thuisbezorgd.

Of je nu groene vingers hebt of juist een makkelijke plant zoekt waar je weinig onderhoud aan hebt, wij helpen je graag de geschikte binnenplanten in huis te halen. Soms sla je met makkelijke kamerplanten twee vliegen in één klap: ze zijn makkelijk te verzorgen en zuiveren de lucht in huis extra goed. Net als alle planten nemen extra luchtzuiverende kamerplanten koolstofdioxide op en maken ze zuurstof. Daarnaast halen ze ook schadelijke stoffen uit de lucht zoals benzeen en trichlooretheen. Een kamer zonder planten is eigenlijk een kamer zonder sfeer, door gebruik te maken van kamerplanten fleurt u een ruimte binnen no-time op.


Door de juiste combinaties van kamerplanten, bloeiende planten en fruitbomen te gebruiken geeft u een unieke uitstraling aan het interieur. Wij halen onze planten direct bij de kweker vandaan. Dit zijn allemaal lokale, Nederlandse kwekers. In een tuincentrum staan planten soms dagen of weken voordat ze verkocht worden.


Een plant die bij ons wordt bestel wordt pas op de dag van verzending uit de kwekerij gehaald. Zo garanderen we verse planten van hoge kwaliteit. Hoewel de naam misschien spannend klinkt is deze plant eigenlijk alles behalve spannend.


Hij is lekker makkelijk als het gaat om onderhoud. Meer licht helpt bij de groei van deze plant , maar hij kan goed tegen duisternis. Kijk alleen uit voor wortelrot, dit kun je veroorzaken door deze plant te veel water te geven. Intratuin: dé winkel voor Hangplanten Hangende planten voor binnen Grootste assortiment hangplanten voor in de kamer.


Deze planten zijn allemaal te koop bij Intratuin.

Dus wil je genieten van een schonere lucht in huis, bezoek dan een Intratuin bij jou in de buurt. Maar ook voor andere plekken – bijvoorbeeld de badkamer of een schaduwplek – zijn er geschikte planten. Hoi Nel, je kan het beste de papagaaien plant in de late herfst naar binnen halen, koel zetten (– 15° C) en matig vochtig houden.


Vanaf maart kan die weer buiten, maar bescherm hem wel tegen vorst. De geboorte is een ideale gelegenheid om kersverse ouders te verrassen met natuurlijke vetplantjes of hangplanten. Hierdoor creëer je een fijne, natuurlijke en frisse omgeving voor de baby om heerlijk in te slapen. De vierde plant in ons rijtje hangplanten voor binnen is de Rhipsalis. De Rhipsalis is een unieke verschijning in huis.


Tropische planten voor binnen vormen één mooi zomers geheel. De keuze voor de tropische buitenplanten lukt vaak wel, maar wat zijn geschikte tropische planten voor in huis? Door het toevoegen van mooie planten wordt jouw huis je eigen paradijs. Welke tropische planten voor binnen zou jij graag in huis halen? Over het algemeen geldt dat planten het buiten beter hebben dan binnen , voor zover mogelijk.


Dit komt omdat binnen staan voor planten een abnormale situatie is en stress veroorzaakt. Engelentrompet, bougainvillea, hibiscus en heliotroop, bijvoorbeel moeten worden beschermd tegen vorst. Bij strenge vorst moeten deze planten wel echt naar binnen , in schuur, garage, onverwarmde kamer of gang. Vriest het niet alleen ’s nachts, maar ook overdag, dan moeten groenblijvende planten beschermd worden. Groenblijvende planten zijn in de winter niet in rust.


Het plaatsen van planten in huis ontstond in de 15e eeuw toen zeevaarders planten uit Azië mee naar huis namen. Omdat deze planten buiten dood gingen, werden ze in huis gezet. De meeste kamerplanten komen uit tropische gebieden, zoals een palm of een varen.


Cactussen en vetplanten komen oorspronkelijk van de savannen en uit woestijnen. Planten (Viridiplantae binnen de Archaeplastida, oorspronkelijk Plantae) is de algemene benaming voor organismen die zich niet kunnen voortbewegen en die fotosynthese vertonen. De naam Plantae wordt niet meer voor een taxonomische eenheid gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts