woensdag 12 april 2017

Grote fietskrat

De grootste collectie fietskratten! Fietsaccessoires tegen lage prijzen. Shop nú Fietskratten online. Alle merken voor de laagste prijs. Ruim aanbod Fietskratten online.


Grote fietskrat

Het grootste online winkelcentrum. Laagste prijs online op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hippe Fietskratten van Topmerken. Groot en voordelig assortiment.


Grote fietskratten passen niet op alle voordragers in het assortiment van Fietskrat. De kleine voordragers zijn niet geschikt voor de grote fietskratten. Wil je dus een extra grote fietskrat op je voordrager installeren of heb je een klein formaat nodig, het kan allemaal. Wij hebben ook mooie krathoezen zodat je je spullen ook nog eens kan beschermen tegen regen en wind en waarmee je de krat extra kleur geeft. Tegelijkertijd proberen we de prijzen van onze producten zo laag mogelijk te houden.


Basil fietskrat kunststof voor liter MIK blauw. Kunststof fietskrat - praktisch, stevig en in alle kleuren en maten Kunststof is voor een fietskrat erg praktisch materiaal. Basil Crate Large Fietskrat - Liter - Saddle brown. Een kunststof fietskrat is niet te zwaar, maar toch erg stevig.


Ook is het goed schoon te maken. Bovendien kan een hard kunststof krat uitstekend tegen een stootje. Zo simpel is in feite dit type fietskrat. Een kinderfietskrat is bij ons al verkrijgbaar vanaf € 195! Bestel je voor € 5- of meer aan fietsaccessoires?


Grote fietskrat

Dan is de verzending geheel GRATIS! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Dat betekent dat voor iemand die een grote fietstas zoekt, er nog heel veel te kiezen valt.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Op zoek naar een shop met grote fietstassen? Dan bent u normaal gesproken nog altijd kieskeurig als het gaat om alle andere eigenschappen van de fietstas.


Grote fietskrat

Daarom zijn onze grote fietstassen verder niet in een (fietstas)hokje te stoppen. Zo wordt het extra leuk en makkelijk om spulletjes door de stad te vervoeren. Is dit mooie, grote fietskrat iets voor u? De Crate L Silver cloud kan zó op de voordrager. Riant en stevig- een echte aanwinst dus! Dit voordelige krat met liter ruimte is uitgevoerd in stoer zilvergrijs.


De houtwerkplaats van meubelmaker Maarten bevindt zich aan een Haarlemse gracht. Omdat hij vrijwel alles op de fiets doet, was de behoefte aan een degelijke, doch mooi fietskrat puur eigen belang. En zo ontstond deze praktische en bijzondere Houten Fietskrat.


Praktisch grote fietskrat. Stevige, grote fietskrat van gerecycled kunststof. Hierdoor kan deze krat tegen een stootje en het onvoorspelbare Hollandse weer. School)tassen en boodschappen gaan zo gemakkelijk en veilig mee op de fiets.


Een groot voordeel zijn de handvatten, waardoor de krat zonder enige moeite te tillen is. Van oudsher wordt dit product veel gebruikt binnen het stads- en dorpsleven, omdat men hiermee gemakkelijk een grote hoeveelheid spullen kan meenemen. De fietskrat wordt veelal bevestigd op de voordrager, met behulp van een bevestigingssysteem. Zo blijft uw fietskrat stevig op zijn plek en kunt u zorgeloos een scherpe bocht maken.


Deze kunststof fietskrat van Basil is uitgevoerd in de kleur grijs. Dit is een grote fietskrat , namelijk het Kerri fietskrat kleur antraciet. Wil je jouw fiets opleuken met een stoer of fel gekleurd krat of met een rotan of ijzeren man dan ben je bij Halfords aan het juiste adres. Handig voor op de fiets: een fietsmand of fietskrat.


Misschien is dit grote fietskrat wel iets voor jou! Met dit krat kun je namelijk heel veel boodschapjes met je meenemen. Voor iedereen een voordeel. Door het grote aanbod van Fietsenwinkel.


Bovendien zijn er ook vele andere accessoires voor je fiets zoals dekhoezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts