vrijdag 7 april 2017

Albo brievenbus

Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Grootste aanbod Brievenbussen. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou.


Shop direct online op beslist.

Vind Brievenbussen online. Ruim aanbod Brievenbussen. Meerdere aanbieders online. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Dé online Brievenbus winkel van Nederland. Betaal slechts € verzendkosten. Albo is producent van aluminium brievenbussen en maatwerk in aluminium.

Beter, schoner, duurzamer. Met slimme oplossingen, inspirerende ontwerpen en vakkundig geproduceerd. Daarom maken wij van Albo graag deuren, voor jou! Argent Alu trekt ook op het vlak van de albo brievenbussen consequent de strakke lijn door. Uitgevoerd in kwalitatief aluminium gaat die een leven lang mee.


Design brievenbussen en pakketbrievenbussen van hoge kwaliteit. Handgemaakte vogelhuisjes van duurzaam hout Decoratieve landelijke tuinaccessoires. Albo brievenbussen en toebehoren zijn in een standaardkleuren verkrijgbaar en staan borg voor een zeer lange levensduur. Op aanvraag en tegen meerprijs zijn andere kleuren verkrigbaar, neem hiervoor contact met ons op.


De albo Fenix is een moderne en strakke designbrievenbus uit aluminium met een naar binnen draaiende, verticale en volledig vlakke brievenklep. De brievenbussen van Albo zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, gemoffeld of geanodiseerd. Deze brievenbussen kunnen zowel vrijstaand als voor muurbevestiging worden gebruikt. Binnenin is de verhoogde bodem uitneembaar zodat het postvolume verdubbeld kan worden (ideaal voor tijdens vakantieperiodes). Eigentijdse brievenbus met slot Wilt u een brievenbus kopen waarin ook ruimte is voor het ontvangen van grotere poststukken zoals catalogussen.


Ideaal dus wanneer u regelmatig van een webwinkel een nieuwe magazine ontvangt met daarin de nieuwste collectie. De Brabantia B1brievenbus is niet alleen ruim, maar ook nog eens voorzien van een. Aluminium brievenkastdeur dagmaten H=1en B=302mm.

Brievenbus RVS inclusief slot, model NYC - Met deze wandbrievenbus heb je altijd genoeg ruimte voor je post. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie.


Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS. We may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience. Welkom bij Brievenbuswinkel.


Bezoek onze grote showroom op onze nieuwe locatie met ruim 1opgestelde brievenbussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts