woensdag 19 april 2017

Fort kruiwagen 100 liter

Gegarandeerd de goedkoopste. Dagelijks nieuwe producten en aanbiedingen. Gratis bij je thuis bezorgd vanaf €4-! Goed Gereedschap Is Het Halve Werk. Bekijk Hier Onze Ruime Keuze.


Alles Voor de Auto en Fiets. Fort kruiwagens tegen lage prijzen. Bestel hier tuingereedschap online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De bouwkruiwagen heeft een kunststof bak met een capaciteit van 1liter.


Zo kun je moeiteloos grote hoeveelheden materiaal transporteren, of het nu grond of stenen zijn. De FORT TK- 1kruiwagen is ondanks zijn lichte frame een krachtpatser voor alle klussen op de werkvloer, in de tuin en om het huis. Deze universele alleskunner is met zijn maximale draagvermogen van 1kg geschikt voor de zwaarste bouwmaterialen zoals stenen en tegels. De UV-bestendige bak is van polypropyleen, terwijl het buisframe van staal is. Fort TKA- 1lime Lime kruiwagen voor in de tuin, frame uit stuk.


Fort kruiwagen 100 liter

Uit onze collectie gereedschap. Van het merk Fort , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. De kruiwagen heeft een kunststof bak met een capaciteit van 1liter , waarin je grote hoeveelheden zan bladeren, stenen of ander materiaal kunt transporteren.


De inhoud van de kruiwagen bij GAMMA loopt uiteen van tot 1liter. De kleuren van de kruiwagens zijn metaal of groen. Ga je een kruiwagen bestellen bij GAMMA, dan haal je altijd kwaliteit in huis. Denk dan aan de modellen van kunststof, zoals deze Altrad Fort TK- 1met een inhoud van 1liter. De grootste collectie kruiwagens hier!


Fort kruiwagen 100 liter

Deze krachtpatser is ideaal voor diverse tuinwerkzaamheden zoals het vervoeren van stenen, tegels en andere zware materialen. Daarnaast is de kruiwagen ook perfect te gebruiken bij een verbouwing. Altrad Fort , onderdeel van de internationale Altrad Groep, is een onderneming die kleine bouw­machines, kruiwagens, trilplaten, betonmolens, bouwmaterieel en gereed­schappen voor zowel de professionele en DHZ markt en bouw levert. Multifunctionele tuin kruiwagen met rechte neus en vlakke bak van slagvast polypropyleen kunstof. Kruiwagens tegen de laagste prijzen.


De UV bestendige bak heeft versterkingsribben op de bodem. Met luchtband en massief wiel leverbaar. Onverwoestbaar en een sterk staaltje in kunststof! Deze kruiwagen is een absolute must voor de stratenmaker en hovenier.


Fort kruiwagen 100 liter

Deze ruime 1liter kunststof bak is van HDPE kwaliteit en hierdoor zeer sterk. Geschikt voor het allerzwaarste werk. Versterkt onderstel bestaande uit een zware.


Het ovale frame is onder de bak doorlopend met aangelaste poten, met extra schoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts