donderdag 27 april 2017

Benzine heggenschaar

Duitse kwaliteit voor de laagste prijs. Voor uur bestel morgen in huis! Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Specialistisch advies nodig?

Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. Benzine heggeschaar tegen lage prijzen. Bestel hier tuingereedschap online. Met een benzine-heggenschaar heb je zowel een snoerloze als een krachtige heggenschaar in handen.


Je hebt alle bewegingsvrijhei maar ook de kracht en uithoudingsvermogen om zware snoeiwerkzaamheden uit te voeren. Met een STIHL benzine heggenschaar kan je struiken, heesters en andere heggen heel precies snoeien, maar ook struikgewas uitdunnen door het naar je smaak te verfijnen. Een heg snoeien is een flinke klus, en om het jezelf gemakkelijk te maken, ga je snel naar de GAMMA-bouwmarkt om een heggenschaar te kopen.

GAMMA heeft verschillende soorten heggenscharen opgenomen in het assortiment, zoals de heggenschaar met accu, de heggenschaar op benzine en de elektrische heggenschaar. Een benzine heggenschaar heeft genoeg power om eenvoudig middelgrote tot grote heggen te snoeien. De lengte van de messen zijn precies uitgemeten waardoor je snel te werk kunt gaan. De afstand van de messen op een benzine heggenschaar ligt hoger dan die van een elektrische of een accu heggenschaar. Stihl en Stiga benzine heggenscharen zijn krachtige machines met een hoog vermogen, en zeer geschikt voor gebruik op grote oppervlakken.


Een heggenschaar met een benzinemotor heeft genoeg power om eenvoudig de middelgrote tot grote heggen te snoeien. Door de grote meslengte kun je lekker snel en krachtig werken. De mes afstand van een benzine heggenschaar ligt gemiddeld ook hoger als je het vergelijkt met een elektrische- of accu heggenschaar.


Reinig een heggenschaar na gebruik met een harde nylonborstel. Het is ook aangeraden om daarna de messen te ontsmetten met alcohol. Gebruik vervolgens een smeerspray om roest op de metalen messen te voorkomen.


Bij een benzine heggenschaar moet je de bougie geregeld schoonmaken, alsook de luchtfilter (na uren gebruik). Voor grotere heggen bevelen we altijd een elektrische of benzine heggenschaar aan. Elektrische heggenscharen zijn uitermate gebruiksvriendelijk, relatief stil en vereisen weinig onderhoud. Je kan kiezen tussen elektrische heggenscharen met draa accu heggenscharen of exemplaren op benzine.


Met de juiste heggenschaar wordt een haag snoeien een snelle en makkelijke klus!

Morgen al in huis vanaf €155. Dan bent u bij Gereedschapcentrum. Heggenschaar , heggeschaar op benzine OP=POP.


Toen we de eerste heggenschaar met 4-taktmotor maakten, hoefden we dit niet van de daken te schreeuwen. Als u een van onze heggenscharen start, weet u waarohij is heel stil. Pak er eentje op, dan voelt u het verschil. Ze hebben weinig vibraties, zijn ergonomisch en helpen u efficiënt bij het knippen van heggen in alle soorten en maten. De eerste niet-gemotoriseerde telescopische heggenschaar in deze lijst is de Gardena Comfort 1BL Boom- en Struikschaar.


Met deze heggenschaar van meter kun je tot boven de drie meter snoeien. Het gewicht van iets meer dan één kilogram zal je daarbij geen grote problemen geven. Voor het snoeien van heggen en andere stukken groen, kunt u gebruik maken van elektrische, benzine en accu heggenscharen.


De elektrische heggenscharen zijn over het algemeen wat lichter en stiller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts