vrijdag 7 april 2017

Witte bruidstaart

Witte bruidstaart

Finde jetzt Reisende, die auch nach Witten wollen. Jetzt Fahrt auf BlaBlaCar buchen oder anbieten. Spritkosten mit Mitfahrern teilen! Teil der Mitfahr-Community werden! Hij vult je prachtige witte thema alleen maar aan!


Neem nou bovenstaande bruidstaart , helemaal in het wit, maar saai? Door de bruidstaart te decoreren met leuke ruches krijg je juist een speels effect, zet er nog een originele bruidstaarttopper bovenop en eigenlijk ben je klaar! Wit de kleur van de traditie van de bruidstaart , alhoewel de tradities veranderen, blijft de witte bruidstaart een topper. Ook met een witte taart kan je alle smaken toepassen, van citroen tot kaneel smaak.


Prachtig is het om de taart in verschillende wit tinten te maken. Nederland waar je originele ideeën, praktische informatie, de laatste. Strakke witte bruidstaart of structuur? Niet elke witte bruidstaart is natuurlijk hetzelfde. Je kunt kiezen voor een strakke witte taart als basis, dit heeft een rustige en chique uitstraling.


Witte bruidstaart

In plaats hiervan kun je ook voor een structuur gaan. Hiermee geef je de taart net een andere uitstraling. Lila niet helemaal jouw kleur?


De pierrotbruidstaart bestaat uit een vulling van vanillemousse met een heerlijke frisse compote van rood fruit. Omhuld in witte chocolade, afgewerkt als Pierrotkraag heeft deze taart een bijzonder feestelijke uitstraling. Deze taart kan in diverse kleuren afgewerkt worden. Drielaags bruidstaart met witte ruffels, pastel roze met eetbaar bladgoud en wit met goudverf accenten.


In categorie: Geen categorie. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vogeltjes bruidstaartje en cupcakes. Bruidstaart modern naar ontwerp van de kaart.


Klassieke 5-laagse bruidstaart. Er is een ruime keuze aan vullingen die in eigen pâtisserie worden ontwikkeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke bruidstaart met prosecco of champagne vulling met rood fruit, een crème mousseline met vanille uit Madagaskar en citroen en verse aardbeien of een framboosbavaroise met witte chocolade mousse. Bekijk voorbeelden van witte bruidstaarten om zo inspiratie op te doen voor je eigen trouwtaart. Denk je dat een gewone witte cake saai is?


Witte bruidstaart

De frisse nieuwe manier om een witte bruidstaart te maken, is door interessante, geheel witte verfraaiingen toe te voegen. Witte bruidstaart (Pagina 1) - Bruids- en Stapeltaarten - DeLeuksteTaarten. Kneed de witte rolfondant met je handen, zodat die soepeler wordt. Rol gelijkmatig uit tot een ronde lap van Ø cm. Verschuif de lap tijdens het uitrollen af en toe en draai een kwartslag.


Leg de lap losjes op de grote taart. Strijk de bovenkant glad met je handen. Wij hebben vele motieven voor jouw bruiloft voorbereid.


Het kan een eenvoudige witte bruidstaart zijn, die jouw tafel laat stralen. Natuurlijk met meer verdiepingen en vele porties, zodat elke gast genoeg heeft. In ons assortiment bieden we jou deze bruidstaart ook in het roze aan, zo kun je jouw taart aan jouw algemene thema van de bruiloft. Een klassieke, witte bruidstaart voor een prachtig bruidspaar.


Met een grappig accent gekozen door het bruidspaar. De bruidstaart werd aangesneden op een hele romantische en intieme locatie, het Hof van Bussloo in Bussloo. Hele vriendelijke mensen wachtte mij daar op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts