maandag 30 december 2019

Workshop spinnen

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Sommige wol kun je zo spinnen.


Vaak is het fijner om de wol eerst te kaarden.

De kan met kaardenborstels (een soort hondenborstels) of met de kaardemolen. Nu kunnen we gaan spinnen. Aan het begin van de workshop maken we je vertrouwd met je spinnenwiel.


Wil je kennismaken met het wol spinnen ? Tijdens deze workshop leer je de basis van het wol. Je leert diverse technieken: core spinnen ( spinnen om een kerndraad) lock spinning ( verwerk lange lokken in je draad zodat ze er uit hangen) wolkendraad ( zeer luchtige draad van losse vezels ) Meespinnen van bloemetjes, blaadjes, kraaltjes,beehives , dik dun spinnen , combineren van verschillende diktes draad bij twijnen en spinnen. OVER DE WORKSHOP WOL SPINNEN.

Je leert welke wol geschikt is om mee te spinnen en hoe je de wol kunt voorbereiden om te spinnen. Dan gaan we aan de slag met de. Heb je zin, om een keer met heel veel andere vezels te spinnen , zo als Alpaka, Mohair of Bamboe? In een kleinschalige setting (maximaal cursisten) leer je van een ervaren spinner hoe je dun en zacht spint , hoe je met andere vezels spint en hoe je enkeldraads kan twijnen.


Workshops spinnen op het Wolfeest Balloo. Pimmie Schoorl spint al jaren voor de Herders van Balloo. Haar garens zijn dik en stoer. Ook leren spinnen zoals Pimmie? Pimmie is aanwezig op het Wolfeest en zij kan alles vertellen over haar spinworkshops.


Hoe langer ik spin , hoe meer ik er achter kom dat ik nog van alles kan leren op het gebied van spinnen , maar natuurlijk ook beginnende spinners zijn welkom bij de volgende lijst van lesgevers. De Landelijke Spingroep is niet de organisator van de lessen. Overijssel - Leren spinnen ? Wol spinnen is leuk en ontspannend. Het zijn volmaakte kunstwerken als je ze goed bekijkt.


Ze vangen veel muggen en insecten en zorgen zo voor evenwicht in de natuur.

Spinnen zijn een belangrijke schakel in de natuur. Meer over spinnen in deze workshop. Je bent van harte welkom, de toegang.


Dit is de Startpagina over de handwerktechniek spinnen , spintechnieken, spinnenwielen,. Mijn bedrijf The Dutch Knitters richt zich op het geven van workshops ,. Vind de beste selectie workshop spinnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit workshop spinnen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Tijd: van 10:tot 17:Workshop spinnen voor beginners en gevorderden.


Ook het voorbereiden van de wol en de verwerking van de ruwe wol met de handspindel en het spinnewiel komt aan de orde. Verdere info per mail aan: he. Geen enkele diersoort heeft een even grote perfectie bereikt bij het vervaardigen en verwerken van zijdedraden als de spin , hun naam is in onze taal zelfs als werkwoord opgenomen. U bent van harte welkom de toegang is gratis. Het spinrag wordt gebruikt om prooi te vangen.


Korting van 20€ bij aankoop van een Ashford spinnewiel en 50€ op een Majacraft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts