donderdag 26 december 2019

Steekwagen fort

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vaste klep (18x45cm) en opklapbare klep (34x 50cm). Steekwagens tegen de laagste prijzen.


Steekwagen fort

Het bedrijf heeft jarenlang ervaring opgedaan in de ontwikkeling van haar producten. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Deze steekwagen is van Fort.


Nederlands fabricaat, dus kwaliteit! Handig en comfortabel De KXL-2is voorzien van een groot steekvlak. Desgewenst kun je het oppervlak enorm vergroten door eenvoudig het verstevigde plateau naar beneden te klappen. Het frame is gemaakt van staal en daarom robuust en sterk.


Steekwagen fort

Het heeft een draagvermogen van ca. De FORT H-2steekwagen is een solide, ergonomische en compacte steekwagen met een maximaal draagvermogen van 2kg. Het steekvlak heeft een afmeting van 1x 4mm. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Bekijk ons gehele koffers tassen en paraplus assortiment online. Dan bent u bij Gereedschapcentrum. Frame van ronde stalen buis, in milieuvriendelijke antraciet kleurige lak op waterbasis. De FORT KXL2- steekwagen met veiligheidshandgrepen, is voorzien van een gelaste constructie waardoor hij een maximale draagkracht heeft van maar liefst 2kg.


Het inklapbare steekvlak heeft een afmeting van 1x 4mm. Moet jij voor je werk regelmatig zware spullen verplaatsen? Vermijd pijnlijke nek- en rugklachten door te werken met een steekwagen.


Met onze steekwagens verplaats je gemakkelijk zware goederen in een magazijn, vrachtwagen of met een verhuizing. Eenvoudigen snel bestellen Besteld voor 15. Zo goed als nieuw Ophalen. Zoek je een steekkar die zo licht als een veertje is? Fort steekwagen met 2kilo draagvermogen.


Extreem licht Zoals de naam al doet vermoeden, is deze steekwagen geheel gemaakt van aluminium. Dankzij dit materiaal is de ALU-2extreem licht. Morgen al in huis vanaf €7.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Een steekwagen is noodzakelijk in ieder bedrijf dat volop bezig is met het vervoeren van goederen. Tegenwoordig is een steekkar niet te missen in bijvoorbeeld een magazijn. Zo’n eenvoudige handkar is ideaal om allerlei goederen mee te vervoeren over een relatief kleine afstand.


Koop deze dan bij Stratenmakersspullen. Bij ons heeft u beste producten voor de laagste prijs. Met een steekwagen met lekke banden kunt u niet werken.


Het vervangen of repareren van de bandjes kost tijd en geld en vaak blijft dit erbij. Voorkom lekke wielen met anti-lek banden speciaal voor de steekwagen ! Om zware spullen te verplaatsen komt een steekwagen of trolley zeker van pas. Hiermee spaart u energie én uw rug.


Ook voor een gereedschapskist op wieltjes bent u bij GAMMA aan het juiste adres. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Natuurlijk is het handig om een steekwagen te huren, maar waarom zou je huren als je bij Ghala ook voordelig een steekwagen kunt kopen. Nooit meer kasten demonteren en later weer in elkaar zetten. Met een handige steekwagen verplaatst u uw kasten in een handomdraai.


Steekwagen fort

Naast de standaard steekwagen , bieden wij ook steekswagens voor speciale situaties of goederen. En niet alleen is deze steekwagen geschikt voor trappen. De steekwagen kan ook gemakkelijk op een vlakke ondergrond gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts