dinsdag 31 december 2019

Weber original 47 cm

Bestel Weber Original bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 299. Specialistisch advies nodig? Op de houtskoolbarbecue barbecue je voor wel personen tegelijkertijd.


Genoeg ruimte dus om met het hele gezin te barbecueën.

Bovendien is er nog genoeg ruimte voor vrienden om aan te schuiven. De barbecue heeft het One Touch systeem. De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband.


De Weber Original Kettle heeft een rooster van verchroomd staal met een diameter van centimeter. Op dit kookoppervlak barbecue je voor maximaal familieleden of vrienden.

Hiermee verwijder je het as met druk op de knop. Je meet de hoeveelheid briketten af met de meegeleverde brikettenmaatbeker. Gril in stijl met een kleurrijke, unieke houtskoolbarbecue. Rode accenten werken als blikvanger terwijl de geur van gegrild vlees de zintuigen streelt. Het bovenrooster is verchroomd.


Het grilloppervlak is centimeter. Door de dekselgreep met hitteschild is de barbecue extra veilig. Deze vernieuwde Original Kettle Premium brikettenbarbecue met geëmailleerde deksel en ketel is voorzien van het unieke One-Touch reinigingssysteeeen gepatenteerd ventilatie- en schoonmaaksysteem. De thermometer in de deksel zorgt voor permanente tempratuurcontrole. Het rooster houdt de hitte goed vast en is makkelijk te reinigen.


Het as is gemakkelijk te verwijderen door de uitneembare asschaal. Ook handig: met de brikettenmaatbeker kun je precies de juiste hoeveelheid briketten afmeten. Ontdek de meest actuele collectie van Weber bij de Bijenkorf.


Un ottimo barbecue per i neofiti, con un rapporto. Het is de originele, klassiek kogelbarbecue, waarbij de cultstatus gebleven is, maar de functies geperfectioneerd zijn. De zwarte barbecue Original Kettle van Weber heeft een diameter van 47cm en een verchroomd grillrooster.

Deze houtskoolbarbecue is uitgerust met een thermometer in het deksel, een uitneembare asschaal en een dekselhaak. Deze Kettle Plus van Weber is een prachtige houtskool BBQ dankzij zijn rode accenten. Maar dat is niet het enige! Daarnaast is de Kettle Plus voorzien van het GBS grillrooster, waarmee u werkelijk alles op de BBQ klaar.


Deze populaire Weber barbecue is ontworpen voor een gelijkmatig verdeelde hitte en het minimaliseren van de opflakkerende vlammen. In de deksel van deze Weber Original Kettle Premium heeft een geïntegreerde thermometer. Deze heeft het unieke One-Touch ventilatie- en reinigingssysteem.


De aspan is verwijderbaar zwaardoor u heel gemakkelijk, snel en schoon de as kunt verwijderen. Dit is de brikettenbarbecue met het grootste grilloppervlak uit de lijn van Weber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts