dinsdag 17 december 2019

Stalen keukenblad

Stalen keukenblad

Vind rvs aanrechtblad het nu op Kensaq. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. Een keukenblad van roestvrij staal (rvs) biedt vele mogelijkheden. De werkbladen lenen zich voor uiteenlopende toepassingen, maar zijn vooral op hun plaats waar watervastheid en hygiëne worden gevraagd.


Stalen keukenblad

Door hun tijdloze uiterlijk en eigen glans zijn zij niet alleen geschikt voor professioneel gebruik, maar passen ze goed in elke keuken. Blauwstaal keukens is de specialist als het gaat om unieke keukens. Voor onze keukens maken wij uitsluitend gebruik van het blauwstaal van Blauwstaal. In een stalen keuken zijn het blinkende oppervlakten, strakke afwerkingen en industriële tinten die de boventoon voeren. Als het staal is dat de scepter zwaait, is het minimalisme dat ‘in overvloed’ terug te zien is.


Stalen keukens lenen zich op en top voor simplistische doch ruim ruimtelijk opgezette designs. RVS keukenblad en pitt cooking. Een rvs aanrechtblad wordt soms gecombineerd met pitt cooking. Bij pitt cooking loopt het aanrechtblad door in de kookplaat.


Een strak gezicht, wat nog versterkt wordt door de strakke en chique uitstraling van het rvs keukenblad. Een wijd verbreid misverstand is dat rvs niet zou roesten. Wij maken elk keukenblad voor u precies op maat.


RVS is een materiaal dat hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is, het is onverwoestbaar en daarom ook het meest geschikt als keukenblad. Voor toekomstige klanten zijn stalen altijd gratis. Per mail kunt u bij vermelding van uw bestelnummer een kortingscode aanvragen. Mocht u op basis van de ontvangen stalen een werkblad of paneel willen bestellen, dan kunt u de kortingscode invullen tijdens het bestelproces. De kosten voor het monster worden dan direct in mindering gebracht.


Een RVS is roestvast staal, u kunt hierover meer lezen op onze site. Deze aanrechtbladen kunnen wij u zeergoedkoop aanbieden. De stalen schuifdeur kan tot plafondhoogte of juist in een meer gangbare deurafmeting worden geproduceerd.


Het glas is gelaag voor extra veiligheid. De roede-verdeling voorkomt dat de deur niet goed zichtbaar is. Er zijn ook vaste stalen kozijnen en taatsdeuren leverbaar met dezelfde detailering, voor permanente scheidingswanden. Of u op zoek bent naar een keukenblad , werkbla aanrechtblad of een blad voor buiten, alles is mogelijk bij WerkbladenKopen.


Al onze bladen worden in Nederland geproduceerd en hierdoor is een snelle levering mogelijk. Vanwege ons brede aanbod maakt u bij WerkbladenKopen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor hardnekkige vlekken zijn er speciale middelen te verkrijgen.


Een granieten keukenblad is niet waterdicht daarom moet u wel uw keukenblad regelmatig impregneren. Dit is een middel die steen waterafstotend maakt en wordt door keukenbladen. Het rvs werkblad voor in de keuken is echter niet krasbestendig.


Gebruik daarom geen staalwol of sterke reinigingsmiddelen. Ook is het belangrijk om altijd een snijplank te gebruiken om beschadigingen op het keukenblad te voorkomen. Het rvs keukenblad is daarnaast hittebestendig, maar gebruik altijd een onderzetter bij hete of ijskoude producten. Bedrijven kunnen ook een display aanvragen of losse monsters. Indien u op maat gemaakte monsters voor in de showroom of presentatieruimte wenst dan kunt u ons verzoek indienen.


Wilt u deze aanvragen gebruik dan ons formulier zodat wij de juiste aanvraag van zullen ontvangen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Silestone is marktleider en specialist in kwartswerkbladen voor keukens en badkamers. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Stalen keukenblad

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van keukenbladen, wastafels, salon- en eetkamertafels, allemaal van beton! U bent altijd welkom in de showroom. Hier kun je terecht voor vragen en advies.


Wat is er mooier dan een luxe keuken uitgevoerd in staal, gecombineerd met prachtige hout-, steen- , beton-of glassoorten? Bij ons bent u zeker van een duurzame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts