vrijdag 20 december 2019

Tuinslang aansluiten op kraan

De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zoek naar aansluiten kraan op de nieuwe KensaQ.


Aanbieding: tuinslang uitrekbaar en stretch. De flexibele tuinslang wordt steeds vaker gebruikt om planten water te geven.

Als de tuinslang vol met water zit, zet de tuinslang uit. Wanneer je de kraan dichtdraait wordt de slang vanzelf kleiner. Het voordeel is dat deze tuinslang weinig plek vraagt in je garage of tuinhuis. Deze hoeft niet opgerold te worden op een haspel.


Bij het aansluiten van de slang aan de kraan , of het koppelen van de slang aan het spuit- of sproeistuk is er een slangstuk nodig. Deze moet overeen komen met de diameter van de tuinslang , dus let hier goed op bij de aankoop. De geschikte diameters voor het slangstuk vind je terug op de verpakking.

Veel dankt het daarbij aan het PowerGrip profiel, dat perfect aansluit op de tanden van de slang. De Gardena kraanstukken verschijnen ondertussen in alle erkende maten, zodat je er altijd een vindt die perfect op je kraan past, met of zonder schroefdraad. Alles wat jij nog moet doen is het stuk op de kraan aanbrengen. De koppeling naar wasmachineaansluiting is veel te groot.


Ik zoek dus een koppeling die tussen de douchekraan en de tuinslang past. Met deze aansluitset kan je zonder gereedschap een tuinslang aansluiten op een. Deze set biedt een snelle en vaste verbinding tussen de waterkraan met bruiskop (bv. In de keuken of de badkamer) en een tuinslang.


Bij HORNBACH is dat geen probleem, want ook voor je koppelingen kun je bij ons terecht. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan koppelingen, de juiste koppeling zit er dus vast en zeker bij. Met de Gardena adapter voor waterkranen binnenshuis kan het Gardena System worden aangesloten op een waterkraan binnenshuis, bijvoorbeeld in de keuken of de badkamer. Of de kraan nu binnen- of buitendraad heeft, de adapter past altijd.


Dankzij de adapter kan het Original Gardena System bijzonder snel los- en vastgekoppeld worden. Aansluiten op kraan , tuinslang dicht en hij rolt zich af. Afsluiten, kraan dicht, tuinslang open en hij trekt zich in. Vond je dit een nuttige review?


The Car Care Shop Welkom op het forum van Carclean.

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Bovendien bevat deze ook een spuitpistool zodat je onmiddellijk aan. Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis. De Gardena System aansluitset bestaat uit Gardena kraanstukken, die aansluiting op de kraan mogelijk maken. Dankzij de gereedschapsvrije montage is een eenvoudig, probleemloos gebruik gegarandeerd. Nu kan de slang kan eenvoudig en probleemloos worden aangesloten op de kraan.


De verbinding komt los door er gewoon aan te trekken. Het Gardena Kraanstuk is een praktisch verbindingsstuk, waarmee u eenvoudig een Gardena tuinslang kunt aansluiten op een kraan. Aan de onderzijde zit een tuitje waar u optioneel een koppeling van een tuinslang op aan kunt sluiten. Het is kwalitatief goede kraan die geleverd wordt met rubberen afsluitring en moer.


Als je de slang op de uitloop van de douche maakt moet je iedere keer (want ik denk dat je het meerdere keren zo wilt gebruiken) de uitloop van de kraan. De Gardena Kraanaansluiting Binnenshuis is een adapter voor het aansluiten van uw Gardena tuinslang op een binnenkraan, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken. De kraanaansluiting is gemaakt van kunststof. Los en vastkoppelen gaat eenvoudig, zodra de perlatorstraalkop van de kraan vervangen is. Voor die vervanging is montagemateriaal meegeleverd.


Ik wil de warm en koudwaterleiding 12mm aansluiten op de kraan van de wastafel. Hoe sluit ik die aan op de waterleiding? Deze kraan heeft twee flexibele slangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts