woensdag 11 december 2019

Tuintegels getrommeld

Zoek naar tuin tegels op de nieuwe KensaQ. Tuintegels van alle merken op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Door hun formaat is getrommelde bestrating ook nog eens geschikt om te gebruiken in verschillende legpatronen.


Bekijk ons aanbod trommelstenen nu, bestel online en wij zorgen ervoor dat de stenen binnen werkdagen bij u thuis worden. Deze gerenommeerde bedrijven hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van tuintegels en sierstenen.

Dankzij de milieuvriendelijke ontwikkeling en productie van hun getrommelde bestrating beschikken zij over het Dubo-keurmerk en een productcertificaat op zilverniveau. U kiest op alle fronten voor duurzaamheid. Beide bedrijven zetten zich hard in voor een milieuvriendelijke ontwikkeling én productie van tuintegels en getrommelde bestrating. Zo blijft ook de wereld buiten uw tuin in volle bloei staan. Heeft u vragen over de keuze voor getrommelde bestrating in waalformaat?


Straatstenen worden getrommeld met de bedoeling ze een verouderd uiterlijk te geven. Dit spreekt vooral de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin aan. Natuurlijk verouderde getrommelde bestrating.


Het is een populaire vorm van bestrating.

De getrommelde stenen zijn zo afgewerkt dat zij een vintage look hebben en zijn daardoor tegenwoordig erg gewild. Zoals de naam al aangeeft zijn de stenen getrommeld. Voor natuurstenen tuintegels , keramische tuintegels en houten tuintegels zit u bij ons altijd goed! Daarnaast vindt u tuintegels in verschillende maten, zoals tuintegels 50×5 tegels 80×en siertegels 60×60. Naast tuintegels kunt u bij 123Sierbestrating ook terecht voor terrastegels, betonklinkers, stapelblokken, siergrind en nog veel meer.


Houd je van meer spanning in je tuin, kies dan voor het leggen van wildverband tuinstenen, h2o tegels of tuintegels met reliëf. De expert op het gebied van goedkope sierbestrating van goede kwaliteit. De 60xtuintegel is prima te combineren met een groene tuin, deze tuintegel kunt u zowel gebruiken voor het terras als het aanleggen van de paden in uw tuin.


Excluton heeft dit seizoen een nieuwe tuintegel geintroduceer de Noviton 60x60x4cm. Het formaat van de 20xsteen is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heb je de getrommelde variant (Abbeysone, trommelsteen, pebblestone, tambour steen), strakke variant te weten: straksteen met facet of vellingkant en zonder facet dan noemen ze deze steen Puras.


Maar ook in natuursteen komt dit formaat voor. Dit product heeft getrommelde randafwerking. Dat zorgt voor een ruwere en meer natuurlijke aanblik. Bekijk hier de veelgestelde vragen over natuursteen tuintegels. Dit maakt getrommelde bestrating tot een veel gekozen soort.


Voor welke getrommelde bestrating gaat u? De mogelijkheden voor getrommelde bestrating zijn erg erg groot. Leverbaar in diverse kleuren en binnen werkdagen bij u thuis geleverd.

Waalformaat getrommeld is misschien wel het bekendste sierbestrating product. Door de diverse maten en kleuren voor iedere tuin geschikt. Getrommelde stenen zijn geschikt voor opritten en terassen.


Kenmerken en eigenschappen van getrommelde stenen. Deze Chinees hardsteen getrommelde tuintegel hebben we in diverse afmetingen te koop. Al voor € 4- per vierkante meter en snel bij u thuis geleverd.


Het getrommeld dikformaat is in diverse kleuren bij ons te bestellen. Door het trommelen krijgt het dikformaat een rustiek karakter en zorgt het voor een levendig terras. Het dikformaat, ook wel zevenduimers genoem is ook uitstekend geschikt om te gebruiken voor een oprit of looppad. Het dikformaat trommelstenen, ook wel zevenduimers genoem is ook uitstekend geschikt om te gebruiken voor een oprit of looppad.


Een belangrijk kenmerk van blauwsteen is het verkleuren naar lichtgrijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts