maandag 9 december 2019

Sproei extractiemachine

Sproei - extractieapparaten. De krachtige zuigturbines zorgen voor een ongekend laag rest-vochtgehalte. Numatic sproei extractie machine kopen. SPROEI - EXTRACTIEAPPARATEN VOOR TAPIJTREINIGING.


Wil je een tapijtreiniger kopen? Kärcher sproei -extractie-apparaten reinigen alle textieloppervlakken en ontbinden en verwijderen vuil in een enkele. Standaard worden ze geleverd als sproei-extractiemachine en zijn met extra accessoires ook inzetbaar als waterzuiger en stofzuiger. Professionele sproei exactiemachines van de beste merken.


Bestel eenvoudig en snel op Toolnation. Compacte sproei- extractiemachine van Nilco. Deze tapijtreiniger is bijzonder eenvoudig in gebruik. Ideaal voor het intensief reinigen van textiel. Zelfs het meest hardnekkige vuil krijgt deze machine weg.


Sproei extractiemachine

De machine heeft een werkdruk van bar. De motorkop herbergt de krachtige Twinflo’-bypassmotor en de ‘Powerflo’ pomp, die samen voor een efficiënte zuigkracht en de ideale vloeistof ‘injectie’ zorgen. Truckmount sproei extractie.


Een van de krachtigste manieren om vloerbedekking en tapijt te reinigen. Opgewarmd water eventueel met een toegevoegd reinigingsmiddel wordt onder regelbare druk in het tapijt of de vloerbedekking geïnjecteerd. Krachtige en compacte sproei -extractiereiniger voor kleine tapijtoppervlakken en de reiniging van stoffen bekleding.


Beste restvochtigheid van alle vergelijkbare concurrerende producten. Actie € 69De Nilfisk TW 3is een professionele sproei-extractiemachine voor de reiniging van grotere oppervlakken, zoals bussen etc. Door deze bekledingsreinigers wordt water met reinigingsmiddel onder druk in het tapijt gespoten en ook weer onmiddellijk opgezogen. Het voordeel van deze methode is de capaciteit om grote hoeveelheden vuil en besmettingen uit te spoelen.


Het is de meest geprefereerde methode door ’s werelds grootste tapijtfabrikanten. Aansluitend wordt het losgemaakte vuil opgezogen. Bijzonder geschikt voor middelgrote oppervlakken. Zorgt voor een optimaal resultaat bij reiniging van textiel.


Sproei extractiemachine

De sproei -extractiemethode is een zogenaamde natte methode. De perfecte machines voor reiniging van tapijt en bekleding, met geïntegreerde schoon- en vuil-water tanks met speciaal ontworpen mondstukken. Sprintus SETapijtreiniger Tapijt, Bureaustoelen, Trappen, Autostoelen enz. Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs!


Het grootste assortiment in Stofzuigers! George is een sproei-extractie-machine voor een droge of natte ondergrond. Deze machine is dé ‘alles-in-één’ familievriend die stofzuigt, water zuigt, harde vloeren schrobt en droogt, het tapijt diepreinigt, de stoffering reinigt en de gootsteen ontstopt.


Sproei extractiemachine

RUPES CK31FC Schoonmaakunit is een sproei-extractiemachine met afzuiging en een ingebouwde compressor. Deze sproei en extractie reinigingsmachine van RUPES is bijzonder eenvoudig in gebruik en beschikt over een hoge zuigkracht. Voor ergonomisch, ontspannen en snel reinigen. RUPES CKSchoonmaakunit is een sproei-extractiemachine met afzuiging die gebruikt kan worden samen met water en niet schuimend reinigingsmiddel.


De RUPES CKShamporelapparaat is de beste reinigingsmachine voor het professioneel schoonmaken van wandbekleding, vloerbedekking, autobekleding, auto voetmatten, bankstellen en andere vinyl oppervlakken. Groot voordeel ten opzichte van een sproei-extractiemachine is dat de tapijtrug niet nat wordt en er geen banen, verkleuringen en schimmels ontstaan. Je ziet vaak dat dit door onoordeelkundig gebruik wel gebeurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts