dinsdag 24 december 2019

Stalen hekwerk

Breed assortiment stalen hekwerken direct uit voorraad leverbaar. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen.


Hekwerken, sierhekwerk of tuinhekwerk op maat. Stalen en houten hekwerken! Bij NuBuiten vindt u de mooiste stalen hekken en hekwerken, inclusief poorten en álle accessoires!


Sommige ijzeren hekwerken worden van staal gemaakt. Staal is een vorm van ijzer waar koolstof aan is toegevoegd om het ijzer hoogwaardiger te maken. De meest voorkomende stalen hekwerken zijn gaashekwerk en dubbelstaafmat hekwerk. Altijd snel gelever kom kijken in onze showtuin!


Stalen hekwerk

We hebben diverse soorten sierhekwerken in ons assortiment. Ontdek al het sierhekwerk. Voor elk type hekwerk hebben wij een geschikte.


Materiaal: gegalvaniseerd of ommantelde, gemoffelde smeedijzeren, stalen of aluminium schoren, die rechthoekig, gedraai gebogen of tot ornamenten kunnen zijn gedraaid. Bijzonder duurzaam zijn gegalvaniseerde, gemoffelde dubbelstaafmatten of enkelstaafmatten. Wellicht is een stalen hekwerk een idee. Een houten hekwerk geen optie?


Stalen hekwerk

Ook hier zijn vele mogelijkheden voor iedere specifieke situatie. Denk bijvoorbeeld aan hekwerken voor kinderdagverblijven, trapveldjes of langs het spoor. Net als de bamboe schutting bestaat de bamboe poort uit een stalen frame waarin de bamboestokken stevig naast elkaar zijn bevestigd. De stalen constructie van de tuinpoort zorgt ervoor dat de poort zeer. Alle tuinhekken vind je op beslist.


Bestel snel jouw tuinafscheiding. Laat uw hekwerk tuinhek of schutting plaatsen door een ervaren en vriendelijke vakman. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website.


Stalen hekwerk

Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Robuust, solide en een bewezen concept. Onze aluminium en stalen poorten hebben al lang hun waarde bewezen. Een sterk staaltje effectieve buitenbeveiliging. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken.


Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen. Voor al het hekwerk leveren wij een bijpassende poort. Een metalen schutting of hekwerk hebben een tijdloze, moderne uitstraling en zijn daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, zo beleef je jarenlang plezier aan je hekwerk ! Voor de voor- of achtertuin is een poort tot een meter heel geschikt.


Plaats nu zelf je metalen tuinhek met behulp van onze stap-voor-stap handleiding. Hoge kwaliteit hekwerk voor de juiste prijs! Andere afmetingen zijn mogelijk. Dit hekwerk is breed toepasbaar door de verschillende mogelijkheden. Een spijlenhekwerk is een vorm van terreinbeveiliging en laat zien dat een hekwerk er ook strak en modern uit kan zien.


Standaard hebben de spijlen in de elementen een afstand van hart op hart cm. Deze spijlen hekwerken worden vooral toegepast bij bedrijventerreinen en particuliere woningen. HEKWERK SOEST is dé hekwerkspecialist voor de particuliere en de zakelijke markt.


Sierhekwerk uit deels halfrond gebogen massieve spijlen met diameter 12mm en uit dubbele strip 40x8mm incl dubbele sierpunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts