dinsdag 17 december 2019

Statafelrok wit

Statafelrok wit

Diverse kleuren, voor €195. Bestel nu uw statafelrok online! Statafelrokken van alle merken op beslist. Deze mooie statafelhoezen zijn geschikt voor ronde statafels.


De tafel hoezen zijn gemaakt van. Geef uw eenvoudige statafel iets feestelijks met de tafelrok. Een kreukvrije stof die nauwelijks krimpt en gemakkelijk wasbaar is. Combineer deze witte statafelrok met alle denkbare kleuren en prints. Niets is neutraler dan wit.


Combineer bijvoorbeeld voor een klassiek effect eens de statafelrok zwart met de statafelrok wit. Of kies voor Koningsdag of een voetbalwedstrijd bij meerdere statafels voor hoezen in de kleuren roo wit blauw en oranje. Of combineer de kleuren van je bedrijfslogo op statafel met een statafelhoes en topcover. Eenvoudig aan te brengen over alle tafels met een diameter van tot cm. Tafelrokken koop je eenvoudig online bij bol.


Bezoek onze website om dit item te bekijken en te reserveren. Deze tafelrok is geschikt voor een statafel met een afmeting van ø80cm tot ø85cm. Beoordeling(en) Deze sjieke topline statafelrok wordt strak om de statafel heen getrokken zodat de tafel een prachtige slanke vorm krijgt. Gebruik voor wit textiel bleekmiddel als reinigingsmiddel alleen wanneer dat nodig is. Voor het drogen van uw statafelrok in de droogtrommel geldt dat de statafelrok er meteen uit gehaald moet worden.


Was donkere kleuren altijd apart. Een statafelrok geeft een feestelijk tintje aan een statafel. Verkrijgbaar in de standaard kleuren wit en zwart, maar ook o. Onze strakke en naadloze statafelhoezen zijn geschikt voor tafels met een diameter van tot cm. Een mooie statafelhoes zorgt voor een sfeervol gedekte tafel, de basis voor een leuk feestje.


TAFELROK WIT VERHUUR – TAFELROK WIT HUREN. Huur witte of zwarte statafelrokken van Marktkraamverhuur bij uw bestelling. Een tafelrok geeft uw presentatie de uitstraling die het verdient.


De witte kleur blijft mooi wit ook na meerdere malen wassen. Bij de poten zit een stukje antislip stof bevestig dit zorgt ervoor dat de statafelrok op zijn plek blijft zitten. Geef je feestje extra flair met onze statafelrok (ken).


Statafelrok wit

Onze statafelhoes stretch en statafelrok zijn uitermate geschikt om uw feest of evenement een professionele uitstraling te geven. Deze statafelrokken ( wit ) zijn gemaakt van hoogwaardig strech materiaal. Professionaliteit binnen klik bereik! Prijzen op deze site zijn exclusief BTW. GRATIS verzending bij bestellingen.


Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Het tafelblad is van wit kunststof en het onderstel is van metaal in de kleur grijs. De statafel is na gebruik makkelijk op te bergen en neemt niet veel ruimte in. Heeft u een bruiloft, barbecue, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement, maak u statafel dan af met deze witte statafelrok. De soepele stretchstof zorgt voor een perfect pasvorm.


De kleur is wit en de stof is gemaakt van stretch kwaliteit. Vraag hier uw persoonlijke klantenkaart aan! Voor 22:bestel morgen in huis! Naast de samba statafelrokken hebben wij ook de budget statafelrok. Deze budget hoes is verkrijgbaar in kleuren en kost € 1per stuk inclusief btw.


Als u een statafelrok wilt kopen dan is het belangrijk om eerst de statafel op te meten zodat u de juiste maat kan bepalen. Wilt u advies of een offerte ontvangen? Bovendien straalt een eentonig aangeklede ruimte rust en luxe uit. Elke dag extra betaalt u per dag per artikel.


Statafelrok wit

Voor de huur van dagen betaalt u 1, en voor de huur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts