vrijdag 13 december 2019

Weber bbq 57

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind weber bbq als je nu zoekt. Specialistisch advies nodig?


Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Ga je op pad voor de ideale bbq , dan heb je diverse keuzes. Wat voor jou de beste bbq is, hangt af van verschillende factoren.

Allereerst heb je de barbecue op gas. Heb je veel ruimte en maak je bij het barbecueën graag gebruik van veel werkruimte, dan kom je al snel uit bij een buitenkeuken die over het algemeen op gas werkt. Ga terug naar de wortels van het barbecuegevoel, de briketten. Opruiming op=op, zolang de voorraad strekt!


Vandaag bestel morgen al bbq ’en! Vergelijk meer dan 1gasbarbecues. De dekselgreep heeft een hitteschild en in het deksel bevindt zich een thermometer zodat je de temperatuur continu in de gaten kunt houden.


De thermometer in de deksel zorgt voor permanente tempratuurcontrole. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

Ook heeft deze barbecue twee houtskoolrails: ideaal voor de indirecte grillmethode. Het kookoppervlakte van deze Bar-B Kettle is centimeter. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties. Past in ieder geval op beide typen van weber.


Het bovenrooster is verchroomd en heeft scharnieren voor het eenvoudig bijvullen van briketten. Zaag een gaat in het tafelblad die rondom mm groter is dan de diameter van je BBQ. Bepaal daarvan het midden door er diagonalen in te tekenen. Weber BBQ tot goedkoper. De barbecue heeft tevens een brikettenmaatbeker, waarmee je de juiste hoeveelheid briketten exact kunt afmeten.


Zonnetje, een koud drankje en de liefste mensen om je heen. Pure verwennerij in je tuin, op het balkon of dakterras. Je wilt lekker barbecueën en je weet nog niet wat bij jou past, een weber barbecue is altijd geschikt. In ons grote assortiment weber bbq is naast de barbecue’s ook een ruim aantal toebehoren te vinden die bij de weber barbecue horen.


Bekijk het in onze webshop! Je kunt uit heel veel soorten en maten barbecues kiezen. Ook bij Praxis heb je de keuze uit barbecues op houtskool, elektrisch of op gas. Dit zorgen juist voor die intense rooksmaak aan je vlees en dit kun je op geen enkele andere wijze evenaren.


De Mastertouch is voorzien van het Gourmet BBQ System (GBS) waardoor het bovenrooster een inzetstuk heeft.

Deze is te vervangen door een van de vele GBS accessoires zoals een pizzasteen of wokpan. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Heerlijk, het lijkt echt wel of de bbq hier een aandeel in heeft, en dat zal dus ook wel.


Het materiaal is degelijk, makkelijk schoon te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts