vrijdag 6 december 2019

Tilia europaea pallida prijs

Tilia europaea pallida prijs

Ruim keuze, goedkoopste bezorging. De boom is een echte aanwinst in uw tuin en staat prachtig in elke soort buitenruimte. Dit is een belangrijke herkenningspunt voor deze boom. Het blad is lichtgroen met een geelachtig groene onderzijde en heeft een brede, iets hartvormige bladvoet en een rode bladsteel.


Laat in het najaar eerder zijn blad vallen. Hierdoor alleen aanplanten in lanen met brede groenstroken en in parken. Gevoelig voor bladvlekkenziekte.


De leilinde wordt nog steeds het meest toegepast als leiboom. Het is een snelgroeiende leiboom die zich uitstekend laat snoeien. Directplant kan uw leilinde op bijna elke gewenste stamhoogte maken. Hierdoor is het de goedkoopste leiboom die wij kunnen aanbieden.


Tilia europaea pallida prijs

Welk scherm leveren wij bij de Linde leiboom. Takken zijn geelbruin maar worden snel erna bruinrood. Geschikt voor alle grondsoorten. Wanneer u een leilinde koopt dan wilt u natuurlijk een boom van hoogwaardige kwaliteit. Een leilinde die in de boomkwekerij van Van IJmeren is opgekweekt, is een sterke leilinde.


Weinig gevoelig voor luisaantasting. Licht gevoelig voor bladvlekkenziekte. Als ideale laanboom kenmerkt zich deze bastaard door zijn donkergroen, gezond blad en door zijn krachtige groei waardoor hij zeer geschikt is voor drukke verkeerswegen. Het blad van de Tilia is scheef hartvormig, lichtgroen en aan de onderkant geelgroen.


Makkelijk in onderhou slechts maal te snoeien (November) en groeit weer vlot dicht in de zomer. Onze leilinden zijn van eerste kwaliteit, met een mooie rechte stam. Leilinde is een van de meest toegepaste leibomen.


Bekijk onderstaand overzicht voor leverbare afmetingen. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Bomen van tuinplantenwinkel. Nieuwe twijgen zijn geelbruin maar ze kleuren spoedig bruinrood evenals de bladknoppen. De Tilia europaea 'Euchlora', in het Nederlands krimlinde genaam is een spontaan ontstaande cultivar van de gewone linde.


In vergelijking met de linde heeft de 'Euchlora' een meer treurende groeiwijze op latere leeftijd. Pallida ’ loopt in het voorjaar eerder. Deze meest voorkomende leiboom is prima geschikt als afscheiding of boven een schutting. Hij doet het op alle soorten gronden en hoeft maal per jaar gesnoeid te.


De meest aangeplante leilinde. Krachtig groeiende boom tot ca. Kroon breed piramidaal, jonge twijgen geelbruin met glanzend lichtgroen blad dat aan de. Prijs is gebaseerd op bomen met kluit.


Tilia europaea pallida prijs

De maten zijn de omtrek van de stam, gemeten 1m boven de grond. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts