dinsdag 17 december 2019

Statafelhoes goedkoop

Eenvoudig wasbaar op graden en tevens kreukvrij. Levering binnen 1-dagen. Bestel nu uw statafelrok online bij Heuts! Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze statafelhoes stretch en statafelrok zijn uitermate geschikt om uw feest of evenement een professionele uitstraling te geven.


Professionaliteit binnen klik bereik! Prijzen op deze site zijn exclusief BTW. GRATIS verzending bij bestellingen.


Het materiaal van de statafelhoes bestaat uit polyester en elastan, wat ervoor zorgt dat de stof rekbaar is. De hoes is geschikt voor tafels tot 115cm hoog, met een tafelblad van maximaal 85cm in diameter. Statafelhoes model koning voetbal kleur oranje met kroon print voor statafel. Deze statafelrok is geschikt. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan meer dan modellen statafelhoezen in verschillende kleuren.


Combineer bijvoorbeeld voor een klassiek effect eens de statafelrok zwart met de statafelrok wit. Of kies voor Koningsdag of een voetbalwedstrijd bij meerdere statafels voor hoezen in de kleuren roo wit blauw en oranje. Of combineer de kleuren van je bedrijfslogo op statafel met een statafelhoes en topcover.


De hoeken aan de onderzijde zijn voorzien van stevig elastiek, zodat de statafelhoes goed blijft zitten en bovendien minder snel slijt. Je wast hem gemakkelijk op 40°C – hang direct na het wassen op om kreuken te voorkomen. Goedkoop uw tafelrokken bestellen bij Tafelrokken. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Statafelhoes goedkoop

Bij outlethandel Veenendaal koopt u ook goedkoop tafelrokken met strik. Statafelrokken goedkoop online bestellen bij Tafelrokken. Dit model (garden) past om zo goed als alle statafels en is passend te maken d. Statafelhoezen dienen naast het beschermen van je statafel ook als versiering. Voor elke gelegenheid is er wel een kleur statafelhoes verkrijgbaar. Door het rekbare materiaal van een statafelhoes zijn deze hoezen erg makkelijk in gebruik.


De statafelhoes bestaat voor uit polyester en uit spandex, is kreukvrij en makkelijk in gebruik. Beschikbaar in diverse kleuren. Voor 17:uur bestel morgen in huis. Bekijk de categorie tafeltextiel op hema.


Statafelhoes goedkoop

En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Een statafelrok geeft een feestelijk tintje aan een statafel.


Verkrijgbaar in de standaard kleuren wit en zwart, maar ook o. Onze strakke en naadloze statafelhoezen zijn geschikt voor tafels met een diameter van tot cm. Een mooie statafelhoes zorgt voor een sfeervol gedekte tafel, de basis voor een leuk feestje. De statafelrok, ook wel statafelhoes genoem is de ideale accessoire om uw statafel een compleet nieuwe uitstraling te geven. Met een statafelrok kunt u uw statafel gebruiken voor elk thema.


Statafelhoes goedkoop

U past gewoon het model statafelrok aan. Daarnaast kunt u de statafelrok ook combineren met een topcover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts