woensdag 11 december 2019

Sproei extractiereiniger

Sproei extractiereiniger

Sproei - extractieapparaten. De krachtige zuigturbines zorgen voor een ongekend laag rest-vochtgehalte. Wil je een tapijtreiniger kopen? Dit sproei -extractieapparaat kan worden gebruikt voor de efficiënte reiniging van stoffen bekleding of de plaatselijke reiniging van tapijtvloeren. Kärcher sproei -extractie-apparaten reinigen alle textieloppervlakken en ontbinden en verwijderen vuil in een enkele beweging.


Professionele sproei-extractiereiniger voor middelgrote oppervlakken. Gebouwd voor commerciele en huishoudelijke toepassingen. Ideaal voor mensen met allergieën en huishoudens met huisdieren. De sproei extractie machine zorgt voor een simpele en effectieve methode om tapijt of bekleding te reinigen in slechts één handeling. Numatic sproei extractie machine kopen.


De sproei -extractiemethode kunnen we gebruiken voor het verwijderen van sterk gehecht vuil uit zachte vloeren en meubelbekleding die niet geïmpregneerd (vuilafstotend behandeld) zijn en geschikt zijn voor schoonmaken met een natte methode. Vraag informatie voor uw tapijt. Kan ook gebruikt worden als een nat- en droogzuiger.


Sproei extractiereiniger

Het sproei gedeelte is nu geweest, nu komt het extractie gedeelte. Zuig het vervuilde water en reinigsmiddel uit het tapijt of bekleding. Het is wel belangrijk dat u het tapijt of de bekleding nog een keer spoelt, maar dan met schoon water.


Dit kunt u ook met de sproei en extractiereiniger doen. Nilco is een Duitse fabrikant van professionele reinigingsmachines. Wij verkopen stofzuigers, waterzuigers, eenschijfsmachines etc. De machine is zeer geschikt voor het reinigen van tapijten, diverse vloerbedekkingen, gestoffeerde meubels, autostoelen enz.


Tapijtreiniger met liter ketel. Stoomreiniger voor tapijt kopen? De kleine sproei - extractie reiniger in het assortiment.


Zeer geschikte voor de diepte reiniging van textiel oppervlakken en vloeren. Met een werkdruk van bar reinigt deze machine uw tapijt eenvoudig. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De grote reinigingsmiddeltank en de waterhoeveelheid en druk zijn ontwikkeld voor de basisreiniging van middelgrote oppervlakken.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Krachtige en compacte sproei-extractiereiniger voor kleine tapijtoppervlakken en de reiniging van. De meest gangbare tapijtreinigers werken met een sproei -extractie syteem.


Een sproei-extractie reiniger haalt je veel werk uit handen door met hoge druk reinigingsmiddel in het tapijt te spuiten en er vervolgens zowel nat als droog vuil uit te zuigen. In combinatie met de Kärcher reinigingsmiddelen, zorgt de SE 5. Als je de schoonwatertank verwijdert, kan de SE 5. Water dringt met hoge druk in het tapijt. Het opgeloste vuil zuig je er daarna meteen uit.


Vet, geurtjes en vuil verwijder je op deze manier heel. Doordat dit slechts een liter machine is, is het apparaat bijzonder handzaam. Extractiereiniger voor bekleding en tapijt reinigen. Met extra krachtig spraysysteem en hoge zuigkracht.


Robuust kunststof frame met stevige wielen. Wat kan er verkeerd gaan, het begint bij het huren van een sproei -extractie machine. De machines die worden verhuurt zijn vaak hele goedkope reinigingsmachines die je ook voor circa 5euro kan kopen. Een vakman gebruikt deze apparaten niet en niet zonder reden.


Sproei extractiereiniger

Groot voordeel ten opzichte van een sproei -extractiemachine is dat de tapijtrug niet nat wordt en er geen banen, verkleuringen en schimmels ontstaan. Je ziet vaak dat dit door onoordeelkundig gebruik wel gebeurt. Bij de uitrusting is ook een bekledingszuigmond inbegrepen voor de snelle en grondige reiniging van bekleding en autozetels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts