dinsdag 24 december 2019

Stapelelementen tuin

Zoek naar stapelblokken tuin op de nieuwe KensaQ. Van tuinhout tot sierbestrating! Met muur- en stapelelementen creeert u hoogteverschillen in uw tuin. Door deze aan te brengen, lijkt u tuin groter. Er zijn verschillende manieren om hoogteverschillen aan te brengen.


Stapelelementen tuin

Het Stackton systeem is een droogstapelsysteem waarbij u geen metsel of lijm nodig hebt. Muurelementen of stapelelementen worden van beton gemaakt en dankzij moderne productietechnieken kan daardoor elke gewenste afwerking aan een muurelement worden gegeven. Zo zijn er strak afgewerkte muurelementen, maar ook getrommelde varianten voor een wat meer verweerde look. Ook fraai zijn de zogeheten “gekloofde” muurelementen.


Bij ons vindt u namelijk de mooiste stapelstenen van beton voor in de moderne tuin. De blokken uit ons assortiment geven uw tuin een nieuwe, frisse en stijlvolle uitstraling. De hoofdfunctie van de muur- en stapelelementen is het creëren van muurtjes en tuinafscheidingen. Hierdoor ontstaat er een zekere afwisseling in uw tuin waardoor de belevenis een nieuwe betekenis krijgt.


Stapelelementen tuin

Hieronder worden een aantal muur- en stapelementen nader toegelicht. Op zoek naar muur en stapelelementen ? Woning Sierbestrating biedt u een erg ruim assortiment. Wij leveren de beste merken tegen zeer scherpe prijzen! Als er iets is dat wij zeker weten, is het wel dat een tuin tot leven komt nadat u er niveauverschillen in aanbrengt.


Om dit te bereiken hebben wij muurelementen en stapelblokken in alle soorten en maten. Daar vindt u ongetwijfeld uw stapelelementen die precies passen bij uw tuintegels, terras en eventuele tuinmeubilair. Het stapelelement heeft een basalt optiek, ofwel een open structuur met een gladde onderzijde. Houd er rekening mee dat stapelelementen altijd gladde onderzijde hebben.


Zowel in onze uitgebreide showtuin in Kampen als onze webshop kunt u terecht voor een ruim assortiment sierbestrating. Naast bestrating kunt u bij ons ook terecht voor onder andere muur en stapelelementen , verlichting, kantopsluitingen, omheiningen en nog veel meer voor uw tuin. Stapelblokken of stapelelementen worden ook wel muurstenen of stapelstenen genoemd. Muurstenen zijn uitermate geschikt om hoogteverschillen in uw tuin te herstellen, of om juist om hoogteverschil te creëren. Wanneer u ervoor kiest om hoogteverschillen in uw tuin aan te brengen, zorgt u ervoor dat uw tuin een speelsere uitstraling krijgt.


Bekijk alles met borders beton! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Tot en met zaterdag december kunt u nog profiteren van onderstaande aanbiedingen. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Profiteer nu nog van de huidige lage prijzen ! Prijzen zijn inclusief btw. Met hoogteverschillen in een tuin creëert u makkelijk en eenvoudig een optische dieptewerking. Zo lijkt de tuin niet alleen groter, de tuin krijgt daardoor ook een geheel eigen uitstraling. Wij bieden u daarvoor een breed en gevarieerd aanbod muur en stapelelementen.


Van rond en rustiek tot strak en modern. Hiermee kan elk gewenst patroon in de tuin aangebracht worden. Rond een vijver of waterval zijn stapelblokken erg mooi om hoogtes aan te geven.


Stapelelementen tuin

Sierbestrating Oss levert ze in verschillende kleuren beton en ook in natuursteen ,ruw of gezoet voor het juiste effect voor de tuin. Stapelelementen kan je ook gebruiken om traptreden van te maken. Tuin ID hovenier Apeldoorn is een jong, dynamisch en gedreven hoveniersbedrijf in Apeldoorn. Dagelijks gaan wij met veel enthousiasme op pad naar particuliere en bedrijfsmatige klussen.


Hierbij kunt u denken aan bestratingen, tuinaanleg, tuinonderhou beplantingen enz. Deze gebakken besytrating van Tuinvisie levert een mooi plaatje op. Een indeling van uw tuin kunt u benadrukken met borders voor beplanting.


Deze borders kunnen laag gemaakt worden maar natuurlijk ook verhoogt. Het maken van verhoogde borders kunt u doen door te kiezen voor stapelblokken of stapelelementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts