dinsdag 10 december 2019

Steenmarter bestrijden

Vind steenmarter verjagen het nu op Kensaq. Groot aanbod tuinartikelen online! Wanneer u de steenmarter overdag probeert te verjagen, is de kans groot dat u hem niet aantreft: hij houdt dan rust in een andere rustplaats, buiten de woning. Dit is wat u wel en niet moet doen! Wilt u de steenmarter bestrijden maar weet u niet waar u moet beginnen?


Steenmarter bestrijden

Lees dan dit artikel door voor. We kennen veel tips en hulpmiddelen, zoals waterflessen of een rauw ei aan de voorkant van de auto, hondenhaar, peper, WC-blokjes of urine, maar ze zijn enigszins twijfelachtig en als ze al helpen slechts voor korte tijd beschermen tegen steenmarters. Bovendien is het illegaal om de steenmarter zelf te bestrijden of te vangen. Een tijdje terug was de steenmarter een geliefd dier. Er werd in groten getale jacht op dit beest gemaakt vanwege de vacht.


Vanaf toen is er besloten dat de steenmarter een beschermde diersoort werd. De steenmarter valt onder de Flora en Fauna wet. Logisch dat je een steenmarter bestrijden wilt. Als je last hebt van steenmarters, is het geen goed idee om deze dieren te vangen.


Ook als je de steenmarter loslaat, komt ie later weer terug. Is dat een goede oplossing die daadwerkelijk de steenmarter verjaagt? Het zou een goedkope oplossing kunnen zijn maar helaas is het geen goed middel om de steenmarter te verjagen. Door een WC-blokje te gebruiken kun je een steenmarter ziek maken wat onder de categorie bestrijden valt. Ten eerste is het bestrijden van steenmarters verboden.


Je mag een steenmarter niet vangen of doden, maar je kunt deze wel op afstand houden. We hebben hieronder een aantal opties beschreven waardoor je de steenmarter kan verjagen. Steenmarters kunnen op drie manieren overlast geven. Een steenmarter is een beschermde diersoort.


Steenmarter bestrijden

Hebt u een steenmarter in huis, dan is de kans groot dat u overlast hebt. Natuurlijk mag u de steenmarter uit u huis proberen te jagen. U mag echter nooit een steenmarter met gif bestrijden.


Specialist in overlast bestrijding op gebied van steenmarters in uw omgeving. Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing. Gevestigd in Nijverdal helpen wij particulieren en bedrijven om overlast van de steenmarter zoveel mogelijk te doen beperken of stoppen voornamelijk in huizen en gebouwen. En ook als je geen last hebt, wil je er natuurlijk geen. Ook om te voorkomen dat er een (nieuwe) steenmarter bij je intrekt, een paar.


Steenmarter bestrijden

Bespaar tot wel via kiesproduct. Het is één van de twee soorten marters die in Nederland voorkomt en dit soort wordt ongeveer tot centimeter lang. Het meest opvallende kenmerk van de steenmarter is de pluimstaart, deze kan wel tot centimeter lang worden.


Hiermee jaag je de steenmarter mee weg. Je kan om de hok schrikdraad plaatsen waardoor de steenmarter niet bij de hok kan komen. Ook valt een steenmarter , uit zich zelf, nooit een hond of kat aan. Vijanden In Nederland is alleen de vos een natuurlijke vijand van de steenmarter , af en toe valt een jonge steenmarter weleens ten prooi aan een hond of kat. De meeste slachtoffers vallen echter door het verkeer en door dat mensen ze illegaal doden.


De laatste jaren is dit zoogdier ter grootte van een kat massaal opgerukt naar de dorpen en steden,. Beter is het om te voorkomen dat er marters in uw huis komen en, als ze er toch zijn, ze op een diervriendelijke manier te vangen of verjagen. Eigenlijk ben je al gauw in overtreding door een steenmarter simpelweg te weren uit je leefomgeving. Echter worden kleine aanpassingen nog gedoogd.


Ook wij van steenmarterbestrijding. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en de beste tips ontvang je van mij via de mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts