dinsdag 10 december 2019

Stapelblokken 30x15x15

Stapelblokken eenvoudig online bestellen op beslist. Met het aanbrengen van niveauverschillen lijkt de tuin ruimer en krijg je een tuin waar je trots op kun zijn. Een stapelblok heeft een aantal functionele doeleinden met daarnaast talloze creatieve toepassingen voor je sierbestrating in de tuin.


Je kunt een stapelblok kopen om bloembakken, borders en afscheidingen te maken. Ook kunt u door deze linea stapelblokken toe te passen hoogteverschillen maken, die voor een ruimtelijk beeld zorgen in uw tuin. De Linea is leverbaar in een getrommelde en een strakke versie en past hierdoor uitstekend in de moderne tuin. Bekijk alles met stapelblokken antraciet!


Opsluitbanden - (beton)elementen. Een stapelbok strak wordt veel toegepast voor het maken van bloembakken, borders, keerwanden, vijvers enz. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Tuinmeubelen, grasmaaiers. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Deze scherp geprijste stapelblokken zijn leverbaar in de maten 30x10x1 30x15xen 30x20x(lxbxh). Foto 1: antraciet 30x15x€ st vanaf st 60x15x15. Hierdoor is er voor iedere gewenste tuinmuur of bloembak wel een passend formaat voor handen. Patioblok Antraciet 30x15xStrak.


Uiteraard kun je ook verschillende soorten blokken afwisselen voor een creatief effect. Wij leveren de Linea van Kijstra snel bij u thuis. Je kunt bijvoorbeeld een siermuur maken van gladde blokken, of kiezen voor blokken met reliëf.


Ook online kun je bij Praxis alles bestelling wat je nodig hebt. Om de bloembakken te kopen die je mooi vindt, hoef je niet eens naar de winkel te komen. Bij stenen stapelblokken en bloembakken is dat helemaal prettig, omdat wij zorgen dat al deze zware tuinspullen bij jou in de tuin worden bezorgd. Koop uw muurblokken en stapelblokken online bij Steenvoordeel. Dat scheelt heel veel gesjouw en gesleep.


Met muurblokken of stapelblokken geeft u uw tuin een eigen karakter. U maakt in no-time een tuin met daarin de door u gewenste hoogteverschillen en borders. Bovendien vindt u in deze serie een breed scala kleuren, zodat u altijd de gewenste nuancering in uw tuin kunt aanbrengen. Met stapelblokken worden hoogteverschillen op een makkelijke manier opgelost. Een verhoogde border is zo gemaakt.


Goed om te weten: bij 123Sierbestrating bestelt u stapelblokken voordelig online vanuit uw luie stoel en wij leveren uw bestelling binnen no time bij u thuis af. Heeft u de smaak te pakken gekregen en wilt u nog veel meer gaan doen om uw tuin te verfraaien? Kijk eens rond in ons assortiment stapelblokken en vind de perfecte steen voor uw tuin! Dankzij onze strakke muurblokken creëert u in een handomdraai een muurtje in uw tuin. De stapelblokken zijn heel eenvoudig te verwerken.


Linea stapelblokken zijn in getrommelde en strakke versies verkijgbaar. Muurblokken zijn onmisbaar voor bloembakken en vijvers. MBI heeft een uitgebreid assortiment stapelblokken die complementeren aan de door u gekozen bestrating.


Deze stapelblokken worden gemaakt in de kleur zwart met een afmeting van 150x1mm in lengtes van 3en 6mm. Een afdekrand zorgt voor de perfecte afwering. Toepassing: Niveauverschillen in de tuin, borderafscheiding, bloembakken, stenen barbeque, stapelblokken tuin, etc. Voordelen: Snelle montage en eenvoudig te verlijmen doordat de blocks zeer maatvast zijn.


Een ruime keuze in formaten, kleuren en bewerkingen maakt dat de keuze reuze is. Ideaal voor het aanbrengen van niveauverschillen in de tuin, zijn de stapelblokken in diverse kleuren en afmetingen. Strak en elegant of speels en natuurlijk? Wanneer u op zoek bent naar muurelementen zoals stapelblokken , dan is het maar net de vraag wat uw stijl is. Het stapelblok laat zich makkelijk combineren met andere materialen, zoals split of planten.


Dit antracietkleurige splitsteen is gespleten voor een uniek relief en toepasbaar voor een bloembak. De patioblokken getrommeld hebben een authentieke uitstraling en zijn makkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts