maandag 16 december 2019

Zwembad opblaasbaar met glijbaan

Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Meer geluksmomentjes buiten!


Met warme dagen snakken de kinderen naar waterpret.

Een mooi zwembad speelcentrum staat garant voor urenlang plezier. Op warme dagen lekker spelen in een laagje water is voor elk kind volop waterpret. Als je vandaag een zwembad speelcentrum voor 16:uur besteld is morgen waterpret gegarandeerd! Zwembad met glijbaan - Jungle.


Tropisch Eiland zwembad met glijbaan. Een opblaasbaar zwembad inclusief glijbaan , vuurtoren én een watersproeiende palmboom. Geen gedoe met metalen buizen en er hoeft relatief weinig water in.


Opblaas zwembaden zijn knus, plezierig en sfeervol. Ieder opblaasbad heeft zijn eigen kenmerken.

Het is een heus speeltoestel. Dinoland zwembad met glijbaan. Geniet met uw kinderen van de zon in eigen achtertuin. Dit speelcentrum is zeer geschikt voor kleine kinderen. Compleet met glijbaan , dino met ringspel en dinosaurus sproeier boven de glijbaan.


Met dit zwembad heeft uw kind gegarandeerd de hele zomer plezier en. Spelen met water doet het altijd goed. En het is dan ook heerlijk om een opblaasbaar zwembad in je achtertuin te hebben. Of dit nu een klein zwembadje is van de Action van nog geen meter doorsnede voor je baby, een opblaasbaar zwembad met glijbaan voor je peuter of kleuter of een groot zwembad waar ze heerlijk in kunnen spartelen.


Het aanbod in opblaasbare zwembaden is de laatste jaren enorm uitgebreid. Daarbij is het aanbod niet beperkt tot het klassieke opblaasbaar zwembad met opgeblazen zijwanden. Vergelijk verhuurbedrijven.


Kies uit producten vanaf € 390. Binnen enkele minuten gereed om te vullen met water. Bij een zwembad hoort een glijbaan ! Haal dus snel deze 2m lange opblaasbare glijbaan in huis. Want een glijbaan , dat is plezier verzekerd!


Kerlis, de Franse producent van deze glijbaan , heeft ook aan de veiligheid van de kinderen gedacht. De glijbaan heeft een prima stabiliteit dankzij de waterzakken aan elke kant.

INTEX SPEELEILAND MET GLIJBAAN. Het opblaasbare huisje heeft het allemaal: een glijbaan , drijfbanden om uit te rusten, een afdakje tegen de zon en noem het maar op! Aan de achterkant van het speeleiland zitten vier handgrepen waardoor je makkelijk in het huisje kan klimmen. Een pomp voor je opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen.


Je kunt ook een pomp voor je opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen. Daarmee kun je je zwembad schoonhouden. Dat zal niet nodig zijn voor elk zwembadje , maar in sommige gevallen kan dat handig zijn.


Indien je niet teveel moeite wil doen is een opblaasbaar zwembad de oplossing. Opblaasbare zwembaden zijn er voor zowel kinderen als voor volwassenen en in verschillende varianten. Zo heb je zwembaden met glijbaan , inclusief bijpassende filterpomp en zwembaden met bescherming voor de zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts