vrijdag 6 december 2019

Voedselmotten bestrijden

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Ruim aanbod Insectenlampen. Weg met onhygiënische Ratten! Zoek naar bestrijden motten op de nieuwe KensaQ. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hier vindt u handige tips om voedselmotten te herkennen, effectief te bestrijden en duurzaam uit te roeien. Ter bestrijding van voedselmotten kunt u gebruik maken van een feromoonval in combinatie met Trichogramma sluipwespen. De feromoonval werkt heel simpel, de val is voorzien van lokstof waar de mannelijke voedselmotten op af komen. Levensmiddelen motten bestrijden De meest voorkomende levensmiddelen motten in huis zijn de vruchtmot, de indische meelmot en cacaomot.


Van deze levensmiddelen motten komen bij ons ook nauwe verwanten voor zoals de grote en grauwe meelmot en de tropische cacaomot. Stop de voortplanting de motten rondom uw voedsel met ons aanbod aan vallen. Brengt snel de overlast in kaart voor passende maatregelen.


Dan heb jij last van voedselmotten.

Deze plaagdieren zijn niet alleen onhygiënisch: ze zorgen er ook voor dat jij al jouw eten kan weggooien. Met deze val kun jij ontdekken of jij last hebt van een voedselmottenplaag. De motten worden door feromonen aangetrokken en blijven plakken in de val.


Meelmotten worden ook wel Indische meelmotten genoemd. Het is niet leuk om te ontdekken dat je een meelmottenplaag in je huis hebt. Motten in huis bestrijden. Alhoewel nachtvlinders een prachtig uiterlijk kunnen hebben, brengen ze vraatzuchtige larven voort.


Het is dan ook noodzakelijk om motten in je huis te bestrijden als je je meelproducten onaangeroerd wilt laten en je kleding graag zonder gaten draagt. Hierbij een aantal tips ter bestrijding van motten in huis… 1. Als het bestrijden van de meelmotten gelukt is, is het een zaak om een nieuwe besmetting te voorkomen. De beste manier is om ervoor te zorgen dat er geen voedsel beschikbaar is voor de meelmotten.


Sluit daarom al het voedsel waar de meelmotten mogelijk eitjes op kunnen leggen af in een goed afsluitbare glazen pot of blik, ook de dichte. Er wonen twee motten, in me ouwe jas. We kennen het schattige lied van Doris allemaal en zingen vrolijk mee. Maar als je echt twee motten in je jas hebt, is daar niets schattigs aan.


Deze twee motten leggen eitjes waaruit larven komen. Linda uit Ingelmunster bakt thuis zelf haar brood en heeft dus veel bloem in huis.

We trachten die altijd te bewaren in afgesloten dozen, maar nu hebben we last van. Kleine Motjes in de keuken bestrijden. Het bestrijden van motten in de keuken is zelf haast niet te doen en het is onhygiënisch om dit niet aan te pakken.


U kunt het beste contact opnemen met een ongediertebestrijder wanneer u kleine motjes in de keuken heeft. Zolang ze zich op een plaats bevinden is het duidelijk. Maar sommige motten, zoals voedselmotten verspreiden zich door het hele huis. Ook naar plaatsen waar geen voedsel te vinden is.


Ze leggen hun eitjes in kleine donkere kiertjes, waar je zelf niet bijkomt. Een mottenplaag is moeilijk te bestrijden. Ik wil geen motten meer in huis. Het zijn er niet veel, maar ik wil er geeneen meer in huis hebben. Wie ontdekte voedsel motten met hem, zou de invasie snel te bestrijden.


Kledingmotten zijn larven van een specifieke soort nachtvlinders die gaten vreten in eiwithoudende vezels, zoals wol, leer, bont en veren aan. Hoe kan ik vruchtmotten weren en bestrijden ? Als u vruchtmotten aantreft in uw producten, moet u altijd eerst de bron zien te vinden waar de motten zich ontwikkelen. Ga op zoek naar opengebroken pakken, zakken etc. Indien de motten zich in een kast bevinden dienen ook de naden en kieren behandeld te worden. Al een tijdje vecht ik tegen meelmotten.


Ik heb al te vaak voorraad meel, maar ook rijst, deegwaren, lijnzaa klapper etc. Als de bron van een kleine plaag gelokaliseerd is, kan het gebied worden behandeld met een spray voor kruipende insecten om de larven te doden. Wie wil er met mij mee klagen over wat een ontzettend nare beesten voedselmotten zijn!


Echt zo irritant die dingen. Vorig najaar waren ze er opeens. Keukenkastjes allemaal uitgemest. Etenswaren zoveel mogelijk in potten gedaan. En ik dacht dat ik er inmiddels redelijk vanaf was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts