maandag 23 december 2019

Vitrinekast steigerhout

Kies uit 1producten vanaf € 610. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Een prachtige vitrinekast van oud steigerhout ! Op maat, op kleur, met schuifdeuren voorzien van glas en draaideuren voorzien van sloophout, eronder.

Vitrinekast met sloophout. Een lust voor het oog én wat een zee aan ruimte! Hier afgebeeld met bijpassende tafel: de designtafel Claudiu, natuurlijk ook op maat en kleur voor je gemaakt. Steigerhout vitrinekast Yvet.


Mooie robuuste vitrinekast van steigerhout met veel opbergruimte. De lijst en deurtjes boven zijn mooi in verstek gezaagd. Een geweldige vitrinekast om uw verzameling mooi in uit te laten komen.

Maar uiteraard kunt u er ook de stereo of uw boeken in kwijt. Momenteel staat deze vitrinekast bij ons in de werkplaats. Dit model is uniek, er zal geen tweede van gemaakt worden. Zoekt u soms een ander model, speciaal aan uw wensen aangepast? Gave steigerhouten kast met lades en glazen deuren waarachter planken zijn die je van hoogte kunt verstellen.


Schitterende witte vitrinekast. Deze kast kan ook worden geleverd in een twee schuifdeur variant. Ook in vrijwel alle ral kleuren beschikbaar. Woon en styling in borne(ov) voor meer info.


Deze steigerhouten vitrinekast mag natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Vanzelfsprekend kunnen we hem op maat maken. Desgewenst kunnen we hem ook met schuifdeuren voor je maken maar dat is wat duurder. Bepaal zelf de kleur van deze steigerhouten vitrinekast. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties.


Diverse steigerhouten kasten voor binnen en buiten. Veel keuze en maatwerk is zonder problemen mogelijk.

Het geheel is gemaakt van gedroogd oud steigerhout. De Spacy vitrinekast is klein van stuk maar biedt je veel ruimte voor het opbergen van je servies en glazen. Achter het glazen gedeelte show je je mooiste decoraties en in het onderste gedeelte dingen die je niet wilt laten zien.


De vitrinekast maakt onderdeel uit van Spacy : opvallende meubels die afgewerkt zijn in het hoogglans en passen in. Hier tonen we een aantal modellen. Wij gaan graag met u in gesprek als u iets anders zoekt. De zilverkleurige kunststof poten, de beschermdoppen en de kunststof greep vormen stijlvolle contrasten. Uw spullen stijlvol opbergen in een steigerhouten kast?


Vind een mooie kast van steigerhout , op maat gemaakt, bij dutchwood. Wil je een meubel bestellen en liever achteraf betalen? Dat is geen probleem bij VanLonden.


Je betaalt dan eenvoudig bij aflevering van je bestelling. Showroom Zuid-Holland Inspiratie opdoen of advies inwinnen? Kasten van steigerhout op maat gemaakt en standaard glad geschuurd of een stoere stalen kast. Staat de gewenste afmeting of behandeling niet in de webwinkel neemt u dan gerust contact met ons op, als u graag een ander model heeft kunt u ook contact opnemen of kom bij ons langs.


Verder staan er stalen kasten en brocante kasten, dit zijn kasten die we opgeknapt hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts