dinsdag 10 december 2019

Wk0051 garden protector

Verken Gard vanuit een vakantiehuis. Ruime keuze tuinartikelen online. Nu eenvoudig online boeken! De mol is een insectenetend zoogdier, hoewel zijn voeding grotendeels bestaat uit wormen.


Hij leeft in een nest dat hij verlaat om voedsel te zoeken. Ongewenste dieren in de tuin verjaagt u doeltreffend met de Weitech garden protector.

Of het nu gaat om ongewenste katten, honden, konijnen, steenmarters of vossen, met de ongewenste dieren verjager houdt u ze met gemak uit uw tuin. Verjaag katten, marters, vossen en ander ongedierte uit uw tuin of van uw erf met deze sterke ultrasone verjager van Weitech. Ultrasone geluiden ongedierte buitenshuis te verjagen!


Vanaf heden is het gemakkelijk om ongewenste bezoekers uit uw tuin of van uw erf te verjagen. Het dier wordt gedetecteerd door een infrarood detector. Vanaf dat moment worden er ultrasone tonen met zeer hoge intensiteit.


Dit systeem werkt normaal op batterijen, maar met deze los te verkrijgen adapter zorgt u voor constante stroomtoevoer en is verwisselen van batterijen niet meer nodig. Hierdoor kunt u de garden protector continue aan laten staan zonder dat u er naar om hoeft.

Bovendien biedt een team van hoog opgeleide technici en engineers u een snelle en betrouwbare after-sales service. We zijn gevestigd in Waver, in België en ons. Werkt op 4x monocel D batterijen (niet meegeleverd). Zendt ultrasone trillingen uit geactiveerd door.


Garden Protector Ultrasoon. Kies uit producten vanaf € 95. De dieren raken gedesoriënteerd en zoeken een andere plek. Hierdoor zullen zij uw tuin, bloemenperk, vijver of volière verlaten.


Die Nachbarskatze hat sich bei einem kleinen Test auch schnell aus dem Staub gemacht. Bestel hem met extra adapter gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz! Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Van zodra er bewegingen door de infraroodsensor van het toestel worden geregistreer zal het toestel de ultrasone geluiden uitzenden. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dankzij de keuzeknop kan je aanduiden welke dieren je wenst te verjagen.


Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Met regelbare frequenties.

Het apparaat is uitgerust met een infrarode bewegingsdetector die reageert als er een dier voorbijkomt. Zodra de infrarode detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat gedurende seconden aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash (optioneel te gebruiken) verhoogt het schrikeffect.


Kwaliteit voor een scherpe prijs en snelle levering. Lesen Sie ehrliche und unvoreingenommene.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts