vrijdag 20 december 2019

Ultrasieve 3

Scherp geprijsd en snelle levering! Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit zeefbochtfilter staat bekend om zijn goede filtratie van grove vuildelen, hoge doorstroming en probleemloze werking dankzij het geintegreerde vlotter systeem. Het standaard model van de ultrasieve. Dit model is uitgerust met een RVS zeefblad van 300micron en is voorzien van ingangen van 110mm.


Ultrasieve zeeffilter gravity.

Nu ook leverbaar de ultrasieve met ingangen zodat u naast bodemdrains ook eenvoudig een (wand) skimmer aan kunt sluiten. Dit heeft vele voordelen ten opzichte van een aparte skimmerlijn. Het zorgt voor een constant helder wateroppervlak en een verbeterde waterflow in de.


Vergelijk gerust prijzen met andere winkels. Met een ultrasieve haalt u namelijk een toonaangevend en betrouwbaar voorfilter in huis voor gebruik in professionele koi- en zwemvijvers. In een zeefbochtfilter wordt het water uit de vijver over een gebogen zeef geleid. De zeef bestaat uit honderden driehoekige staafjes met een tussenruimte van of mm (ook wel 2of 3micron genoemd). De staafjes staan een beetje gekantel zodat het grovere vuil op de zeef blijft liggen en het ‘gezeefde’ water er doorheen valt.


The most sold sieve bend filter for the pond.

Large capacity easy to maintain. Available online at Nikoi. De meest compacte, zwaartekracht gevoede, zeef met de hoogste pompcapaciteit! Al jarenlang hét toonaangevende en betrouwbare voorfilter voor professionele koivijvers.


Werking: het vijverwater stroomt over de top van de verschuifbare wand. Kleinere vuildeeltjes worden hierdoor ook door het zeefblad tegengehouden. You can compare a maximum of products. Door continu op zoek te zijn naar innovaties in de vijvermarkt en zelf producten te ontwikkelen kan AquaForte een hoogwaardige productenlijn garanderen met als resultaat een goede kwaliteit van uw vijverwater.


Zoek je een zeefbochtfilter? Dominique heeft wel een punt dat de sieve in stilstand idd vol water staat,de keuze van de zeef heeft mij ook lang bezig gehouden tijdens het uitdenken van de filtering maar de inlaten van 110mm hebben mij over de streep getrokken,nu heeft de nieuwe ultrasieve dit ook blijkbaar. Winkelwagen product(en) - € 00. Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren? Hierdoor stroomt er geen lucht mee naar de vijverpomp.


Sterke polypropyleen behuizing. The total size is now more compact so the unit occupies less space. De hele handeling neemt bij elkaar min. Voorfilters voor de vijver koopt u gemakkelijk online bij Vijverexpress.


Koop nu en betaal pas over dagen!

For years this has been the leading and most reliable pre-filter for professional koi ponds. Dankzij het nog fijnere zeefblad van 2micron zorgt deze uitvoering voor een nog betere filtratie van het vijverwater. De Aquaforte ultrasieve is vervaardigd uit PP. Automatisch vlottersysteem. Hoogwaardig RVS 3zeefelement.


Mail of bel even voor onze laagste netto prijs! Het meest verkochte zeefbocht filter voor de vijver. Grote capaciteit eenvoudig in onderhoud. Online verkrijgbaar bij Nikoi. VIJVERCENTRUM VOORNE KOI BV.


Vijverfolie, Firestone vijverfolie, rubberfolie, pondgar epdm vijverfolie, vijverfilters en vijverpompen pondgard rubberfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts