maandag 2 december 2019

Spinazie zaden

Zelf veredelde zaden en snel leverbaar! Natuurlijk Gezonde Kruiden Van Getroleerde Oogst! Bekijk ons assortiment Groentezaden Gratis verzenden vanaf € 150!


Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Klik om die reden gerust door onze webshop een en bestel uw spinazie zaden vandaag nog online. Wanneer moet ik spinazie zaden zaaien?

Dit soort ziet er niet alleen anders uit dan de gewone spinazie , maar heeft bijvoorbeeld ook veel meer groeikracht dan de standaard spinazie. Het is belangrijk om het blad te laten slinken en vooral niet te lang te garen, omdat dit leidt tot het verlies van veel kostbare vitamines. Spinazie bevat ook een grote hoeveelheid ijzer. Pluk van buiten naar binnen zodat de groeitop in stand blijft.


Zaden bestellen doe je snel en eenvoudig bij Allezadenkopen. OKÉ- zaden Dit zaad is geteel geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen.


Hier plukt u de vruchten van!

Vandaag bestellen = morgen in huis! Ze slaan makkelijk nitraten op, die nadelig zijn voor onze gezondheid. Na opwarming worden nitraten omgezet in nitrieten, die kunnen leiden tot kankers).


Als je de zaden buiten in de grond wilt zaaien, zaai dan elk zaadje op ongeveer centimeter van elkaar. Oogst de zaden wanneer de vrouwelijke plant afsterft en de zaden rijp zijn. Zelf heb ik nog nooit geprobeerd om zaden van spinazie te winnen, spinaziezaden zijn niet duur (en je krijgt heel veel zaden in een zakje). Bloembollen en zaden op beslist.


De zaden kiemen traag en alleen bij hogere temperaturen. De naamgeving van de Nieuwzeelandse spinazie is misschien wel verwarrend. Nieuw-Zeelandse spinazie heeft veel meer groeikracht dan de standaard spinazie , vooral in de breedte. Koop groentezaden bij Dezaden. Met groeigarantie al vanaf € 2- gratis bezorgd.


Het blad is lekker zacht en mals als je kiest voor koken of stoven, maar ook rauw kun je deze groente prima eten. Kortomogelijkheden genoeg! We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden als je zelf spinazie wilt telen. In sommige gevallen kan het echter ook sneller (hoge temperatuur) of juist langzamer gaan.


Belangrijk is om direct na het zaaien de grond goed vochtig te houden.

Om het ontkiemen te versnellen kunnen zaden een dag lang in water geweekt worden. Garant Zaden is hét adres voor al uw bonen en groentezaden! Al meer dan 1jaar verkopen wij Zaden en Tuinartikelen van topkwaliteit. Er zijn soorten spinazie zaden , de scherpzadige spinazie en rondzadige spinazie.


Voor vroege teelt wordt vaak het scherpzadig zaad gebruikt, en voor zomerteelt meestal het rondzadige zaad. In tegenstelling tot gewone spinazie groeit Nieuw Zeelandse spinazie uitbundig in warme en droge zomers. Al onze zaden staan in onze Makkelijke Moestuin app.


Geen enkel ander zadenmerk heeft zo’n unieke moestuincoach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts