donderdag 27 april 2017

Prijs stelconplaat

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Boek bij Hotel Borges, Lissabon. Reserveer online, laagste prijzen. Vergelijk alle aanbieders.


Vind de laagste prijs en bespaar op jouw vakantie. Een Stelconplaat vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar, voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan de bekabeling.


Ook het meenemen van de Stelcon vloer naar een nieuwe bedrijfslocatie is altijd mogelijk. Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten. U kunt deze lijst printen en meenemen naar de showroom. Op deze pagina vindt u uitsluitend betonplaten en stelconplaten van 200x200cm, in verschillende diktes. De betonplaten kunnen met stalen hoekrand of zonder hoekrand.


Warmgewalste en aan de binnenzijde geprofileerde hoeklijn voorzien van ankers. Onomstotelijke hechting aan het beton. Vlakke overgang naar het beton, dus geen stootrand.


De hoeklijn met de langste levensduur! Al jarenlang levert De Keij diverse soorten Stelconplaat. Deze platen zijn de ideale oplossing voor het verharden van uw kavelpaden en opslagterreinen. Voor de gemiddelde klant volstaat een standaard Stelconplaat , zonder constructieve wapening.


Dankzij het constructieve beton – kwaliteit C– zijn deze platen berekend op aslasten tot ton. Wij leveren verschillende producten, zoals tijdelijke en permanente verharding, voor bedrijfsterreinen en andere doeleinden. Snelle levering door MHOLF Betonplaten. Vraag naar onze scherpe prijzen.


Aktie beton plaat (merk stelcon) betonplaat stelconplaat. Tweesprong 2-sprong hijsketting voor stelconplaten nieuw met certificaat prijs ex btw transport. De prijzen van de stelconplanten variëren. Dit hangt af van het aantal stelconplaten en de afmetingen die bij uw project passen.


Prijs stelconplaat

Wilt u een gerichte prijs ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u op zoek naar wat gustiger geprijsde platen? Kijk dan ook eens bij onze industrieplaten.


De oplossing als het gaat om verharding van (bedrijfs)terreinen is natuurlijk de originele Stelcon betonplaat van De Meteoor. De stelconplaten gebruikt zijn zeer geschikt voor het verharden van uw terrein. Bij timmerman beton zeer voordelig en snel leverbaar. Daarnaast hebben deze platen een zuurbestendige en slijtvaste toplaag waardoor ze veel minder snel aangetast worden in een agressief milieu door bijv.


Prijs stelconplaat

Deze toplaag wordt gestort met veredeld kwarts. Hierdoor is de stelconplaat dus ook veel minder slijtgevoelig. Ook is het meenemen van de Stelcon vloer naar een nieuwe bedrijfslocatie altijd mogelijk.


De Stelconplaat is niet alleen functioneel op buitenterreinen maar ook uitstekend geschikt als vloerplaat in bedrijfshallen en loodsen. Bel Cora voor de beste prijs ! Van Kalsbeek Beton, Ruim jaar de grootste betonmarktplaats van Nederland !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts