donderdag 20 april 2017

Little tikes watertafel

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Little Tikes uit ons aanbod! Kies uit producten vanaf € 305.


Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, op te halen anker en een constant stromende fontein. Wat oogt als een hele leuke watertafel , blijkt in de praktijk tegen te vallen. De diverse onderdelen zitten niet stevig vast, waadoor ze loslaten. De slangen laten makkelijk los en de kraantjes gaan heel stroef open en dicht.


Sale: nu in de aanbieding van € 97. Geschikt voor kinderen van tot jaar. Elk kind krijgt zijn eigen water-shooter. Richt op de spinners of schiet in de roos om de hangende emmers te vullen, die water in de onderliggende boten morsen. De watertafel is voorzien van een handige afvoerstop, die makkelijk schoon te maken is.


Little tikes watertafel

Ook is hij voorzien van leidingen die je op verschillende manieren kunt verbinden. Kinderen beleven de leukste zomer ooit. De vrolijk gekleurde tafel bevat een prachtige fontein en allerlei leuke accessoires. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een middag vol waterplezier! Bekijk alles met little tikes watertafel ! Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats.


Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers. Shop nú L Tikes Zand- en Watertafels vanaf € 5online. Fun Zone Battle Splash watertafel. Use our Buy Now button on product pages to find the right gift for your child.


Onze klanten geven ons een op. Vandaag bestel maandag in huis! Zoek jij een zand- en watertafel ? Zand- en watertafels koop je eenvoudig en veilig online bij Intertoys. Ook leuk zijn de zand- en watertafels die voor nog meer zomers plezier zorgen. Een zand- en watertafel is makkelijk online te bestellen.


Het uitgebreide assortiment aan zandbakken en watertafels zorgt voor een ruime keus. Zo kun je kiezen voor een robuuste houten zandbak van Outdoor Life. Of ga voor populaire watertafels van. Bouw, spetter en speel met de leukste en spannendste watertafel die er is!


Little tikes watertafel

Verwisselbare leidingen en kranen geven peuters inzicht in wetenschap, technologie en. Dit geweldige buitenspeelgoed is ideaal om jouw kleintje te laten ontdekken op een leuke en veilige manier. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts