vrijdag 21 april 2017

Supercat rattenval

Groot assortiment rattenvallen en klemmen om effectief ratten te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Bestel Supercat rattenval bij Ongediertewinkel. Gratis Verzending Laagste Prijs Vandaag Besteld = Morgen in Huis. De in enkele seconden opgebouwde rattenval van SuperCat is een van de betrouwbaarste rattenvallen.


Rattenplagen behoren tot het verleden. Muizenval SuperCat - Stuks. Supereffectief en absoluut. Met vingers te bedienen.

Het laatste nieuws in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 4 anders 95. Wanneer u geen chemicaliën of gruwelijke oplossingen wilt gebruiken maar op zoek bent naar een effectieve en hygiënische manier om ratten te vangen dan is dit uw product! Makkelijk te gebruiken en zeer effectief!


Zie ook mijn overige advertenties svp, bedankt. De Swissinno supercat rattenval met lokstof is gebruiksklaar. Het natuurproduct in deze rattenval lokt de rat sterk aan. De val is binnen enkele seconden eenvoudig met één hand op te zetten (spannen, lokstofdeksel eraf en klaar).


Het dier kan zonder aanraken verwijderd worden. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de. De echte rattenval van het Zwitserse merk Swissinno.


De SuperCat rattenval is met één hand te zetten, en is ook met één hand te legen. De rattenval is standaard voorzien van voeding met een hormonale lokstof. Er worden absoluut geen pesticiden gebruikt.


Deze klassieke vallen zijn zoals iedereen ze kent.

Klassieke vallen zoals iedereen ze kent. Er zijn nog altijd veel mensen die de oude vetrouwde vallen willen. Veel mensen zeggen daarom ook wel die oude vallen deden het altijd goed. Handige rattenval welke gemakkelijk is in gebruik. Geen gevaar voor uw vingers tijdens het opspannen.


U hoeft alleen maar aan de achterkant te drukken en de rattenklem klapt gemakkelijk open. Door zijn design heeft de klem goede grip zodat hij ratten vrijwel direct doodt. Deze degelijke en makkelijk te zetten rattenklem vangt als de beste door de aangebrachte lokstof die lang mee gaat.


Standaard altijd op voorraad! De gedode rat kan worden weggegooid zonder hem aan te hoeven raken waarna de rattenval direct weer klaar is voor gebruik. Ideaal voor huiselijk gebruik, maar ook voor fabriekshallen, boomgaarden, kantoren en boederijen.


Koop nu en betaal pas over dagen! Een klapval tegen ratten zet u scherp en als de ratten van het lokmiddel willen eten klapt de rattenval dicht en heeft u de rat gevangen. Wilt u ratten liever op een diervriendelijke manier vangen dan adviseren wij u om dit met een rattenvangkooi te doen.


De ratten lopen dan de rattenval in en komen er vervolgens niet meer uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts