dinsdag 25 april 2017

Bamboe gamma

Geschikt voor het behandelen van bamboe tegen het grijs worden. Het advies is dan ook om dit jaarlijks te herhalen. Als uw bamboe al grijs is, gebruik dan eerst de ontgrijzer.


Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te bieden terwijl er ook nog wat licht wordt binnengelaten. Dit maakt het erg geschikt voor gebruik als vitrage. De neutrale kleuren van het rolgordijn passen goed bij verschillende interieurstijlen. De dus u kunt het in de gewenste vorm plaatsen. Met dit balkonscherm van bamboe fleurt je balkon helemaal op!


Het scherm zorgt voor wat extra privacy en een natuurlijke uitstraling op je balkon. Daarom heb je een zeer degelijk tuinscherm nodig, bestand tegen weer, wind en inbrekers. Tegelijk zijn de GAMMA tuinschermen bijzonder stijlvol afgewerkt in hardhout en composiet.


Bamboe gamma

In houten tuinschermen en tuinhekken vind je bij GAMMA zoveel varianten dat je ongetwijfeld vindt wat je zoekt. Meerdere malen per jaar bezoeken wij onze vaste leveranciers, de bamboe plantages en de boeren om hen te ondersteunen. Wij hebben diverse soorten bamboeschermen op rol waarmee u een mooie bamboe schutting neerzet. Kies uit ons ruime assortiment tuinschuttingen en bestel eenvoudig je favoriete bamboe schutting op basis van stijl, keur en afmeting. Door het natuurlijke materiaal heeft deze bamboe paal een zachte uitstraling en is deze paal perfect in de tuin te gebruiken.


Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. U kan deze gevlochten bamboe sche. Deze bamboestokken zijn ideaal om planten mee te ondersteunen of rekken mee te maken waar planten tegenaan kunnen groeien. Wil jij je tuin, terras of balkon een Oosterse tint geven? De bamboestok 210cm hebben een diameter van.


Bamboe gamma

De GAMMA -trechter met zeef is gemaakt van kunststof en heeft een diameter van 16cm. De olietrechter is voorzien van een handgreep waarmee je de trechter makkelijk hanteert. Bij Randijk haalt de bamboeliefhebber zijn hart op.


Bamboe planten kopen bij Tuincentrum. Planten van eigen kweek, bamboe palen, -schermen en vlonders. De mogelijkheden van bamboe in de tuin zijn eindeloos.


Levende bamboe en bamboemateriaal maken het leven binnen- en buitenshuis mooier. Bekijk ons assortiment Schuttingen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Dit geeft de rolgordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling. Onze bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echt bamboe. De lichtdoorlatendheid en de natuurlijke kleuren creëren veel sfeer waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur.


Bij alle bamboe staat aangegeven of deze woekert of niet. De Fargesia soorten woekeren niet. Naast bamboeplanten is het ook mogelijk een kant-en-klaar haag van bamboe te bestellen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of afhalen op een van onze afhaalpunten. Lees ook ons blog over bamboe voor meer informatie.


Rolgordijnen van bamboe in verschillende maten en kleuren. Dit rolgordijn past in bijna ieder interieur. Deze bamboe rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: naturel en donkerbruin.


De extra dikke stokken geven de bamboemat die luxe uitstraling en zorgen voor weinig doorkijk. QuickFit bamboe klemdrager. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts