dinsdag 5 april 2016

Gamma krimpkous

Een handige set met accessoires voor je Furno heteluchtpistool van Wagner, dat is deze set met diverse Furno krimpkous connectors. Afmetingen van mm – tot mm. Het verwarmen kan eenvoudig gedaan worden met een heatgun. Gebruik voor vochtige omgevingen krimpkous met lijm.


Door de hoge krimpverhouding 3:bereikt u een breed toepassingsgebied. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA !

Check de voorraad of bestel direct online. Welke type krimpkous , welke verpakking krimpkous kan ik het beste kopen? Kijk op de betreffende krimpkous productpagina voor de diverse specificaties. Bekijk ons assortiment krimpkous in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Krimpkous Assortiment, 100-delig, Div. Naast standaard krimpkous levert Brandsma BV ook klantspecifieke krimpkous. Zoekt u een specifieke oplossing? Skandia krimpkous set delig kopen?

Een krimpkous is een dunne, flexibele slang van polymeer plastic die onlosmakelijk verbonden is met kabels. Deze kousen hebben namelijk de eigenschap dat ze bij verhitting krimpen in diameter. Wij leveren krimpkous met lijm en zonder lijm. De kwalitatief hoogwaardige krimpkous van Hongshang is gemaakt van de grondstof polyolefin en is sterk, scheurvast, flexibel en duurzaam.


Deze dient onder meer als bescherming tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. Bij de verhitting van de krimpkous smelt de lijm en vloeit goed uit over het oppervlak van het omhulde product. Van een lang stuk krimpkous met een geschikte diameter knip je de gewenste lengte. Je brengt de krimpkous aan rond de draden, waarna je hem laat krimpen door middel van verhitting met bijvoorbeeld een hete föhn, soldeerbout of aansteker (zonder hiermee de krimpkous te raken). Zie ook onze andere producten op het gebied van Gereedschap.


Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen? We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Unsubscribe from Flemishwoodworker?


Deze krimpkous set kan worden gebruikt voor het isoleren of fixeren van kabels. Door de uiteenlopende diameters is de set vrijwel universeel toepasbaar. Warmtekrimpbare krimpkous geschikt voor waterdichte stootverbindingen van kabels met Ø 1-mm.


Past op alle Steinel professionele apparaten en alle heteluchtföhns voor de thuiswerker van Steinel. Een andere toepassing is het strak bijeen houden van draadbundels of als extra bescherming. Dit product is uit ons assortiment.


Er zijn verschillende maten (doorsnede diameter) krimpkous te verkrijgen.

Dankzij het smalle formaat is dit type geschikt voor kleine draadjes en fijne electronicaverbindingen. Van de hoogste kwaliteit en gerenommeerde merken. Verhitten vanuit het midden naar buiten. De normale krimpkous houdt niet op touw maar zal er vanaf glijden.


Je hebt daarom voor touw een speciale vrij dure krimpkous met lijm nodig. Indien u krimpkous aan de uiteinden van het touw wilt hebben moet u de gewenste dikte en lengte selecteren. Een instructiefilm over het aanbrengen van krimpkous , diverse soorten krimpkous zijn gebruikt in deze film onderandere G5F, G1F en AIS.


Polyolefin is bovendien waterafstoten antistatisch, gamma -steriliseerbaar en scheurvast. Ik zag vorige week overigens nog de gas-soldeerset liggen. Soldeer er weinig mee, maar ideaal om een stukje krimpkous te krimpen.


Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts