woensdag 6 april 2016

Geurtjes voor in de jacuzzi

Geurtjes voor in de jacuzzi

Ontdek al onze geurtjes online. Vandaag bestel morgen in huis! Wij geven u de maximale korting op alle geuren. Gutachten und fachärzrliche Beratung für Betroffene u Versicherte.


Geurtjes voor in de jacuzzi

Geurtjes voor de spa komen in diverse vormen. Zo zijn er vloeibare geurtjes die rechtstreeks aan het water kunnen worden toegevoegd. Daarnaast zijn er geurtjes op basis van badzout die 1 veilig zijn voor je spa of hottub.


Geuren voor spa en jacuzzi Een heerlijke geurtherapie in uw spa of jacuzzi met deze geuren! Eén van de geuren in onze jacuzzi gedaan. En deze bleef, ondanks het filtersysteem van de jacuzzi , tot enkele dagen duidelijk merkbaar aanwezig. Als je van heerlijke aromatische geuren houd in je ba spa of jacuzzi , die niet snel vervliegen, is dit zeker een aanrader. Wij beschikken tevens over een winkel waar u tijdens onze openingstijden terecht kunt voor de aankoop van uw producten.


Vloeibaar, parels en geur zout. Spa geuren bij jacuzzi -producten. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment heerlijke geuren voor uw buitenspa, bubbelba jacuzzi of hottub. De geuren zijn zuinig in gebruik en hoog geconcentreerd.


Maak dus snel een keuze uit een gewenst aroma. Heeft u een keuze kunnen maken uit een van de geuren? Dan vindt u meer informatie op de betreffende productpagina. Vergroot de wellness ervaring met de aromatherapie in uw buitenspa!


Het merk Camylle, de referentie bij uitstek op het gebied van aromatherapieproducten voor spa en jacuzzi. Camylle’s filosofie bestaat eruit alleen grondstoffen van etherische olie te gebruiken die 1 zuiver en natuurlijk zijn, rekening houdend met de Wellness omgeving waarin je je bevindt. Grootste sortering in wellness geuren. Bij Bubbelkoning houden wij van scherpe prijzen. Maar dan wel voor de beste kwaliteit bubbelbaden!


Bij SpaCompleet bieden we veel verschillende geurtjes aan voor jouw bad of spa. En dat doen we niet zomaar. Door deze spa geuren wordt de beleving vergroot en kan jij nog meer genieten en ontspannen tijdens het baden. In ons assortiment vind je veel verschillende typen spa geuren van de bekende merken.


Waterbehandeling, onderdelen, geurtjes voor uw jacuzzi in onze webshop. In onze online webshop vindt u bijna alles wat u nodig heeft voor uw jacuzzi. Wij bieden een breed assortiment aan met producten voor de whirlpool, het zwembad en de sauna. Specifiek aan een jacuzzi is natuurlijk dat het water gerecycleerd en gefilterd wordt, net zoals dat ook in een zwembad gebeurt. Dat houdt in dat u niet zomaar elk product in uw jacuzzi kunt en mag gebruiken.


Camylle heeft bij de ontwikkeling van haar assortiment jacuzzi geuren rekening gehouden met deze extra vereiste. De LastingScents geurtjes werken als een aromatherapie voor de jacuzzi , spa of bubbelbad. Deze heerlijke hardcover jacuzzi geurtjes zitten standaard in een korfje. Hierdoor geven de geurparels langzaam hun afgifte. Life spa scent heeft heerlijk geuren uitgebracht: Cool mint- Heerlijke, frisse.


Geurtjes voor in de jacuzzi

Optimaal genieten in je spa, Jacuzzi of hot-tub? Kies dan voor één van de geuren van inSPAration voor een nog betere beleving. We kennen verschillende geuren uit de collectie van producten van AIRomatherapy, Liquid Pearls, Hydro Therapies en Welness Badparfums maar natuurlijk ontbreken ook de verschillende soorten badzout niet.


Doordat we de beste geuren hebben uitgezocht is het natuurlijk voor u als klant niet altijd gemakkelijk de lekkerste geur eruit te halen. Om de beleving in de jacuzzi nog intenser te laten zijn kunt u gebruik maken van vele verschillende soorten geurtjes. Deze geurtjes zijn speciaal geschikt gemaakt voor in de jacuzzi.


Ze zijn namelijk geheel olievrij. Een klein scheutje van uw favoriete geur in het water maakt uw beleving compleet. Ook leuk als cadeau te geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts