maandag 11 april 2016

Dukdalf tafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Gispen producten? Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor. Dukdalf campingtafels bij De Wit. De goedkoopste Tafels bestel je op beslist.


Daar heb je wel een stevige tafel voor nodig! Onze prijs € 11Adviesprijs € 1295. Een dukdalf , oftewel een stevige pilaar in de zee. De dukdalf eettafel werd door peter de boer voor gispen ontworpen. De randen zijn van hoogwaardig PP dat onder hoge druk wordt aangebracht waardoor er een waterdichte afdichting ontstaat.


Obelink is leverancier van onder meer tenten, luifels, caravans, vouwwagens en diverse soorten kampeerartikelen. Een locatie om te dineren, te lunchen, te feesten of juist zakelijk elkaar te ontmoeten. Elke dag wordt hier gevierd en de avonden beginnen er vroeg. De poten hebben een diameter van 1centimeter en het tafelblad is centimeter dik.


Dukdalf tafel

De poten zijn gemaakt van gelakt staal en het tafelblad is gelamineerd. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diner en lunch waarbij u de keuze heeft uit uiteenlopende gerechten die bereid worden in onze semi-open keuken. Vers uit de keuken, naar uw tafel. Benieuwd naar onze menukaart? Klik op de gewenste kaart en laat u verrassen.


Deze rechthoekige tafel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De kampeertafel kan tegen een stootje en heeft een tafelblad dat tegen weersinvloeden bestand is. Dé kampeerwinkel van Nederland. Dé Gispen webshop van Nederland. Verfraaien van uw huis met Tafels.


Dukdalf tafel

Ruim assortiment online bestellen! Op het stalen frame rust een tafelblad gemaakt van spaanplaat. Zo goed als nieuw Ophalen. Omdat de vierpoot in het midden van de tafel zit heb je superveel ruimte rondom.


Het blad is gemaakt van spaanplaat en heeft een melamine toplaag. De tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het tafelblad heeft een ovalen vorm, en is 1centimeter breed en 3centimeter lang. Het Sevelit tafelblad is kras- en hittebestendig (tot 180c), waterproof en UV-proof. Deze tafel is voorzien van quickgrips.


Hiermee is de tafel makkelijk verstelbaar. Dit is een zeer stabiele tafel en kan worden belast tot 50kg. Al onze tafels worden afgeleverd met een bescherming van houtolie of een ultra matte.


De opvallende poten zijn sterk en stoer, en versterken de uitstraling van het ranke blad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts