maandag 25 april 2016

Harmonicagaas verzinkt

Alle dierenbenodigdheden online! Voor de laagste prijs op Beslist. Grootste aanbod dierenbenodigheden. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.


Shop nú dierenbenodigdheden.

Beste prijs dierenbenodigdheden. Online te bestellen bij Kuiper Koekange. Verzinkt , geplastificeerd of zwart, in verschillende diktes. Op voorraad en snelle levering. Harmonicagaas verzinkt leverbaar op rol met een hoogte van 10 1en 2cm.


Zo kunt u bij ons terecht voor onderandere Schapengaas, Tuingaas, Paardengaas. Het gaas heeft zijn naam te danken aan het feit dat het een spiraalgaas is die je als een accordeon in en uit elkaar kan bewegen. Bekijk alles met harmonicagaas !

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Verzinkt vierkant vlechtwerk, ook wel tennisdraad of harmonicagaas genoemd is een gevlochten gaas met diagonale mazen. Om roestvorming te voorkomen verzinken of plastificeren wij het gaas.


Verzinkt of geplastificeerd harmonicagaas is een duurzame optie voor als u uw terrein wilt afrasteren. Wij hebben een zeer groot assortiment harmonicagaas. Een afrastering die goed op spanning blijft en jarenlang meegaat. U kiest zelf hoe veilig u dit hekwerk laat uitvoeren.


Het gaas is flexibel en toepasbaar op vele terreinen met verschillende ondergronden. Hier vindt u onze verschillende producten. De panelen zijn slechts meter lang waardoor hoge stabiliteit ontstaat. Dubbelstaafmat hekwerk is thermisch verzinkt en kan worden voorzien van een poedercoating in een RAL kleur. Dit harmonicagaas heeft harde kerndraden waardoor de mazen uiterst vormvast zijn.


Bijvoorbeeld als bedrijfshekwerk om bedrijfsterreinen of als afrastering om een speelveld of weide. Het hekwerk is in diverse hoogtes leverbaar en kan met alle benodigde onderdelen geleverd worden. Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.


Is voorzien van geplastificeerd geweven vierkantgaas. De draden van dit harmonicagaas bestaan uit verzinkt staal.

Door het staal te verzinken wordt roest voorkomen en de levenduur verlengd. Je vind bij Ritsema DierTuin verzinkt harmonicagaas in verschillende hoogtes. Wij leveren harmonicagaas in verschillende kleuren en afmetingen. Wanneer je kiest voor harmonicagaas , kies je voor een betaalbaar type hekwerk dat relatief makkelijk te monteren is.


Specificaties harmonicagaas Ons harmonicagaas is verzinkt of verzinkt en geplastificeerd in een RAL Kleur. Deze loopdeur - gaas is volledig vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Is leverbaar in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts