vrijdag 24 januari 2020

Zomerzeil zwembad

Standaard formaten en maatwerk. Eenvoudig en snel in huis! Zoek naar lucht lucht warmtepomp op de nieuwe KensaQ. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online!


Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Een zomerzeil op maat van uw zwembad. Wanneer u een zomerzeil voor uw zwembad gaat bestellen is het mogelijk om een keuze te maken uit twee verschillende mogelijkheden.


We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen een zomerzeil welke op maat wordt gemaakt en één die over standaard afmetingen beschikt. Zo kan een zomerzeil zwembad je zomaar heel wat geld besparen! Het mag dan wel mogelijk zijn om een zomerzeil zwembad te bestellen die over standaard afmetingen beschikt, in de praktijk is het veel interessanter om te kiezen voor een exemplaar die op maat wordt gemaakt.


Zomerzeil zwembad op maat bestellen. Hieronder leggen wij uit waarom jij een zomerzeil nodig hebt. Allereerst zorgt een zomerzeil voor een goede isolatie van het zwembadwater.


Vooral `s nachts kan het water enorm afkoelen waardoor je overdag minder plezier aan je zwembad beleeft. Bent u op zoek naar een zomerzeil , welke uw zwembad tijdens de zomermaanden goed kan beschermen tegen vuil en beestjes? Voor een betaalbare prijs kunt u dan vertrouwen op diverse op maat gemaakte zwembadafdekkingen van Rhodos.


Zomerzeil zwembad

Noppenfolie over uw zwembad is een degelijke manier om uw zwembad onder alle omstandigheden schoon en gezond te houden. Een zwembad afdekking met noppenfolie is een budget vriendelijker alternatief dan een automatisch rolluik. Bovendien geniet u met een beperkte investering reeds van verschillende voordelen: Voordelen zomerzeil van noppenfolie. Handige tip om de levensduur van het zwembad noppenfolie te verlengen. Het is voor de levensduur van de folie zeer aan te bevelen om deze overdag wanneer gebruik wordt gemaakt van het zwembad de folie uit de zon weg te leggen.


In de wintermaanden dit zomerzeil het liefst donker opbergen. Dit komt de levensduur ten goede. De noppen zorgen voor een goede isolatie van je zwembad.


Zomerzeil zwembad

De wind neemt de warmte maar wat graag van je zwembad weg en hierdoor koelt je zwemwater snel af. Door het plaatsen van een zomerzeil voorkom je dat de wind vrij spel heeft. Supersnelle levering Gratis verzending vanaf €5beste service.


Het noppenfolie zwembad is altijd iets kleiner dan de diameter van het zwembad zodat het water wel blijft ademen. Vuil voorkomen doe je door een zomerzeil te leggen na gebruik. De zwembad zomerzeilen hebben een extra functie.


Dankzij de noppenfolie helpen ze overdag het zwembad te verwarmen. Nachts houdt het zeil zwembad warm door de warmteverliezen te beperken. Dek dus altijd het zwembad af als je er geen gebruik van maakt. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel!


Bespaar aanzienlijk op uw Energiekosten! Prima product voor een correcte prijs. Het voordeel van het afdekken met een zomerzeil : warmte beter. Het belangrijkste voordeel van een zomerzeil is de isolerende functie. Zo hou je de warmte beter in het zwembad wanneer je niet zwemt.


Zomerzeil zwembad

Bijgevolg zal je verwarmingskost voor je zwembad afnemen. Om die reden raden wij ook steeds het zomerzeil met mousse aan. Dan zou je wellicht eens een zomerzeil kunnen overwegen. Opzoek naar een maatwerk zomerafdekking? Onze maatwerk zwembad noppenfolie’s leveren wij in verschillende vormen,.


Groot voordeel van zwembad noppenfolie als zomer zeil is dat maatwerk mogelijk is. Zwembad zomerzeil op maat. Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op het water gelegd.


Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water. Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen. Kijk goed op de doos van je zwembad welk merk en welke afmeting je zwembad heeft en kies vervolgens één van de zwembadafdekkingen. Een afdekzeil fast set is in van de gevallen de volgende dag al bij u in. Afdekeil fast set morgen in huis!


Het is niet aantraden om het noppenfolie te gebruiken als u het water een chloor shock behandeling geeft. Het oprolsysteem rolt het zomerzeil of noppenfolie op en af. Deze heeft een diameter van 80mm. Het zeil of de folie wikkel je zo rondom de RVS buis.


De Kokido Bravo 5wordt doorgaans aan de korte zijde van het zwembad geplaatst. De benodigde bevestigingsmaterialen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts