woensdag 8 januari 2020

Zwembad de schelft openingstijden

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Zwembad de schelft openingstijden

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Trek gekregen na het zwemmen? Kom dan langs in het gezellige cafetaria. De meest volledige site met ruim 66. Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche.


Hier vind u onze privacyverklaring conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Optisport de Schelft is een multifunctioneel sportcomplex. Het complex biedt onderdak aan moderne fitness faciliteiten, groepslessen, een sporthal en een zwembad , bestemd voor uiteenlopende sportactiviteiten, commerciële evenementen, feesten en vergaderingen. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Het wedstrijdbad beschikt over banen van meter en is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem.


Het zwembad is geschikt om te huren voor diverse sportieve evenementen, schooluitjes en feestjes. Vier dan eens een tof zwemfeestje bij De Schelft ! Ga gezellig met vrienden naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd! Dit is wellicht ook interessant voor u 52.


Openingstijden Kinderfeestjes Zwemmen Recreatief Banenzwemmen. Sportcomplex de Zijl heeft een sporthal en zwembaden. U kunt zwemmen in een wedstrijdbad en een recreatiebad met buitenbad.


Voor mensen die kennis willen maken met bridge spelen op een club, bestaat de mogelijkheid om gratis aan een competitieronde van avonden deel te nemen. Zaterdag, zon- en feestdagen: 10. Losse kaartjes voor het zwembad hoeft u niet te reserveren, maar kunt u gewoon bij binnenkomst halen bij de centrale receptie.


Geniet van: - Recreatieba meer info? Klik hier Het subtropische binnenzwembad is voorzien van heerlijk zwemwater, een stroomversnelling, een peuterba Turkse stoomcabines en kruidenbaden. Reviews Vandaag was de laatste dag van de. Het zwembad bestaat uit een 25-meter wedstrijdbad (graden) met beweegbare bodem.


Zwembad de schelft openingstijden

Het bad heeft een springplank en is ook toegankelijk voor mensen met een handicap. Leer zwemmen als een zeemeermin, elke woensdag om 14. Aanmelden bij de receptie!


Deze middag zullen er twee aquabubbles in het zwembad liggen, waardoor het mogelijk is de overkant van het zwembad te bereiken zonder nat te worden. Wij zijn het leukste zwembad van Noordwijk en omstreken! Kosten voor deze dag zijn € per kind. Geef je snel op bij de receptie in de Schelft want vol=vol.


De allerjongsten kunnen in het peuterbad spelenderwijs watervrij worden. Voor de jeugdige waterratten is het recreatiebad met de meter lange glijbaan en de stroomversnelling favoriet. In de schoolvakanties worden vaak spetterende activiteiten georganiseerd. Het water in zwembad De Zijl wordt gereinigd d. De komende maanden zal het Aqua Fitness Center ( zwembad , sauna, solarium en fitness) gesloten zijn wegens renovatiewerkzaamheden. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot de renovatie van het AFC verzoeken we u vriendelijk om aan te melden voor onze nieuwsbrief.


Noordwijkerhout is vooral een badplaats, maar heeft ook een grote bloembollenindustrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts