vrijdag 4 september 2020

Weber braadspit

Specialistisch advies nodig? Weber Braadspit tot goedkoper. Kies uit 2producten vanaf € 50. Zo kunt u grotere stukken vlees bereiden zonder dat de hoogte van uw barbecuedeksel u daarin beperkt.


Weber braadspit

Met het Braadspit kunt er gerust op zijn dat u elke keer opnieuw een sappig, gelijkmatig gegaarde maaltijd krijgt dankzij het ingebouwde rotatiemechanisme. Gun uzelf wat vrije tijd en bereid u voor op verrukkelijk vlees van de barbecue. Steek de varkensrollade, de kip of de lamsbout aan het braadspit en laat het vlees draaien onder het deksel terwijl u zich ontspant met familie en vrienden. Al snel serveert u sappig, mals en gelijkmatig gegrild vlees. Hiermee maakt u een heerlijk stuk vlees op de barbecue.


De braadspit zorgt voor een perfecte garing. U kunt jaren genieten van de braadspit. Door het ronddraaien van braadstukken, hele kippen of andere grote stukken vlees worden de gerechten gelijkmatig aan de warmte blootgesteld. Het resultaat is heerlijk sappig!


Weber braadspit

Dankzij de vier vorken en de zware motor kunt u met dit braadspit twee grote braadstukken of kippen tegelijk klaarmaken. Tijdens het grillen wordt het vlees blootgesteld aan hitte, waardoor een sappig resultaat ontstaat. Dat heerlijke gebraden kippetje maak je gewoon thuis op je eigen barbecue! Zo blijft het vlees heerlijk mals en sappig! Zo wordt het gerecht gelijkmatig gegaard en blijven de sappen bewaard.


Op deze manier maakt u van de bbq een heuze rotisserie-oven. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel alle soorten Tuinartikelen! Tuingereedschap I Tuinkassen I. Dit braadspit is geschikt voor alle modellen Spirit gasbarbecues.


Ring past perfect op mijn performer 57cm weber bbq. Het spit en de klemmen zijn helaas niet van rvs, waardoor het sneller kan roesten als je hier niet goed onderhoud aan blijft verrichten. Hij heeft een houder waardoor de warmte binnen blijft. Daardoor wordt het gerecht gelijkmatig gegaard en blijven de sappen bewaard.


De af te sluiten houder zorgt ervoor dat de warmte binnenblijft, waardoor het gerecht gelijkmatig wordt gegaard en de sappen bewaard blijven. Vlees wordt door middel van rotatie langzaam gegaard en krijgt een mooie bruine buitenkant. De Braadspit draait rond door middel van een bijbehorende motor die aan het spit moet worden bevestigd. Door de elektrische motor draait de spies rond en wordt het vlees aan alle kanten evenveel aan de warmte blootgesteld. Hierdoor wordt het product gelijkmatig gegaard met als resultaat heerlijk mals en sappig vlees.


Tuindorado heeft vestigingen in Drachten, Wolvega en Gorredijk. Koop en verkoop weber bbq eenvoudig op Marktplaats. Wilt u weten wanneer wij open zijn? Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts